Tápszeres kérdés! Hogyan csináljátok/csináltátok a 6. hónap után?
Figyelt kérdés
A védőnőm azt tanácsolta, hogy írassak gyakrabban és több tápszert, mert csak 6 hónapos korig tudja felírni a doki, de nyugodtan kaphatja 1 éves koráig is. Mert ugye felírva olcsóbb. (Beba Pro 1-et eszik a fiam, receptre 800 körül, recept nélkül 1900 körül van az ára.) Meg most néztem, hogy a Pro 2 az már 2000 felett van.
Vagy esetleg váltsak valami olcsóbb 2-es tápszerre? (Mondjuk a dm, Rossmann, Müller saját márkás termékei?)
2010. nov. 11. 10:02
1/5 anonim válasza:
szia.én ezt még nem hallottam h csak 6 hóig írna fel.mi 9 hósak vagyunk és kiírja...
2/5 anonim válasza:
6 hóig irja fel a doki a tápszert..csak a speciálisakat irja tovább!
irass fel többet amig nem tölti be a 6 hónapot.
Vagy nekem azt tanácsolta a doki hogy irassak neki Humana baby fit 1-est ezt egy éves korig lehet adni és addig fel is irja!receptre 995ft/doboz.
3/5 anonim válasza:
Én HA tápszert adok a lányomnak, azt felírja egy éves korig. Nem hiszem, hogy tejérzékeny, de a védőnő is azt javasolta hogy hipoallergént adjak neki. Viszont az drágább is, tehát felírva annyi mint a másik, gondolom. Sőt, mi receptre is kétezer fölött vagyunk.
4/5 anonim válasza:
Velem közölte az orvos, hogy térjünk át a 2-esre, mert az 1-es 6 hónapos koráig táplálja rendesen, utána már a 2-es kell. Ott van megmaradva 1,5 doboz mildibé1, nem tudom mit kezdjek vele. Ha kell valakinek, szivesen odaadom, Miskolc környékiek előnyben, mert nekik akár személyesen is át tudnám adni.
5/5 anonim válasza:
Nekünk előtte irt fel a doki, hogy legyen tartalék kb 10 hós korukig elég volt utána mindeg az akciosakat néztem és vettem. De maradhatsz a megszokott márkánál is, hisz 6 hósan már biztosan hozzátáplálsz , aztán csak a reggeli és a vacsi lesz a táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!