Megvennétek ezt a babakocsit?
Ma már tettem fel kérdést hogy van e ilyenje valakinek, de nem jött rá válasz. Még újnak tűnik a piacon, ti megvennétek? Vélemények? 1 éves kislánynak lenne.
köszi
ha megvettéka miénklet, írok a hírdetőnek vagy nézek iylet használtba..tetszik ez a futura :)
KÖSZÖNÖM CSAJOK A SOK SOK HASZNOS, JÓ TANÁCSOT, JÓ ÉJT NEKTEK :)
most jött haza a férjem munkából, mutatom nagy örömmel a "szerzeményemet"..utánaolvasunk és kiderült nem férne be a csomagtartóba :((
Jó éjt :)
Hát igen. :( Sajnos a lapra csukhatók többsége elég nagy csukott állapotban.
És miért fontos az állítható lábtartó? 1év után szerintem már nem sűrűn fog a gyerek a babakocsiban aludni. Vagy igen? Talán csak ritkán. Mondjuk az enyém mindig is kiságyfüggő volt, így nem teljesen tudok ebben nyilatkozni. De mi másért akarnád felemelni a lábát?
És az én fiam minden este hazafelé úton kukizik. Nincs babatálcánk. A karfára akasztottam egy pici szatyrot és abból adagolom neki. Csak felnyújtja a kezét, én meg beleteszem. Inni meg iszik mikor odaadom neki az üveget. Szerintem ne ragaszkodj ennyire a dolgokhoz (babatálca, 3kerék). Mert így nagyon nehéz lesz megfelelőt találnod. Én elmennék a helyedben egy (vagy több) bababoltba, és úgy választanék ki egyet. Aztán lehet keresgélni a neten olcsóért a kiszemeltet.
A tálcát megértem, hogy kell nektek. De a lábtartó állíthatósága miért fontos? 3 gyerekem van, volt 5 kocsink, egyiknek sem volt állítható, mégis jók voltak, szerettük őket.
Tényleg nem kötekedés, csak kíváncsiság :)
1 éves kislánynak tálcás, kicsi, kényelmes kocsi... Alszik benne? Mert he nem, akkor elég a sima sportkocsi is.
Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!