Megvennétek ezt a babakocsit?
Ma már tettem fel kérdést hogy van e ilyenje valakinek, de nem jött rá válasz. Még újnak tűnik a piacon, ti megvennétek? Vélemények? 1 éves kislánynak lenne.
köszi
írtam a forgalmazónak hogy adja már meg a méreteit meg stb...nem tudom válaszolnak e? de ahogy írtok róla nagyon lefelé mondok a kocsiról.
a giraffe club is tetszik a 3 kerekes de annak nem állítható a lábtartója.
mi a baj a fújtatható kerekekkel??
nekünk van egy 60.000 ft.-os babakocsink, fújtatható nagy, küllős kerekekkel és mindenhova elmegyek vele és jól bírja. 3és fél éve van meg, kettő kisfiút kiszolgált...
na, akkor gondban leszek :)
esetleg a fújtatható hamar kidurran? nem tudom.
nekem ilyen van eladó 15ért:
a kék,de én is lányhoz használtam. táska is van hozzá meg esővédő ha kell
Szia
nekunk 3 kerekunk van ami felfujhato .IMADOM!!
Volt elotte 4 kerekunk is, de a kozelebe nem er ennek!!
Aki meg nem probalta a 3 kerekuket nem tud velemenyt mondani, hisz nincs mirol.....
en megvennem a helyedben!!! soha, de soha tobbet nem vennek 4 kereku babakocsit, pedig hegyekben lakunk.Az utak mindig dolnek valamerre, de meg egyszer sem billent meg a kocsink!!
Nagyon kenyelmes a lanyomnak is.husis baba es megis van mellette 10 centi a babakocsiban.
a laba boven elfer pedig 93 centi a lanyom (17 honaposan)
az a tipus otthon nem kaphato es nem talcas
viszont annak is csatos a felultetoje
beallitod, hogy mennyire uljon a baba
ha becsatalod ul, ha kicsatolod vizszinteig fektetheto
ilyen a kocsi csak mas szinben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!