Kimentek sétálni hóesésben?
Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?2010. dec. 14. 11:53
51/51 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, ahogy te írod, utolsó; de most, hogy előszedtem az újszülött kocsinkat ezt nem érem át. :( Jó, persze megoldom, csak akkor ott azért meglepődtem, mikor csúsztam tovább a rámpa alján, és ráadásul a karfa is kilazult abban a kocsiban, mert elhagytam az anya csavart, ami bent tartja a csavart. Így jó volt. :S Mindegy, majd ha emberi időben hazaér a párom megszereli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!