Anyukék, Ti kimentek a babákkal hóesésben?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 09:48
2/10 anonim válasza:
Nem is a hóesés zavar engem, hanem itt nálunk abszolút nem takarítják az utakat és ha nagyobb már a hó, akkor képtelenség a babakocsit tolni benne. 1x már kimentem nagy hóba, izomlázam lett mire befejeztük a sétát.
3/10 anonim válasza:
Igen,igaz másfél éves és imádja a havat.De tavaly ilyenkor is kicsit levegőztünk,inkább hóesésben mint mínusz 10 fokban.Szval nyugodtan menjetek,mennyi idős a babád?
4/10 anonim válasza:
Igen, és nem teszek fel esővédőt, kinyitom a kupolát és lábzsák. Ha esik a hó, az azt jelenti, hogy nincs farkasordító hideg. A babakocsim nagykerekű, úgyhogy ilyen gondom nincs, bármin át lehet tolni :)
7 hónapos a kislányom
5/10 anonim válasza:
Az enyém annak idején imádta ha hóesésben mentünk a boltba.Jól beöltöztettem, az orra picit piros volt, de úgy vigyorgott rám, annyira édes volt. Persze fedett babakocsival. Nekem is izomlázam lett mert nehezebb volt tolni, de egye fene, annyit kibírtam.
6/10 anonim válasza:
Igen, mindenképp!! Már reggel voltunk kint, mert ahogy a 16 hónapos kislányom meglátta a friss havat, nem lehetett bent tartani, de kicsit később babakocsival is megindulunk, mert megyünk boltba és sétálunk is egy nagyot. Nincs hideg, jó a levegő, miért hagynám ki? Esővédőt nem teszek, mert a lábzsák és a pléd így se fog átázni...van a babakocsin kupola, annyi bőven elég.
7/10 A kérdező kommentje:
8 hós a kisfiam.Sajna tegnap nem sokat voltunk kinnt,gondoltam ma bepótolom,de most szakad a hó.Persze az utat itt sem takarítják így babakocsival nem hiszem,hogy kimegyünk.Max az udvarra tudom kézben kivinni.De így meg nem sokáíg tudom tartani,mert nehéz.:-((
2010. jan. 21. 10:03
8/10 anonim válasza:
Igen, ha nem fúj nagyon a szél. Töbnyire hóban nem kocsival viszem le levegőzni, hanem kézbe, vagy kendőbe. A napokban mentünk elöször szánkózni, hogy ismerkedjen a hóval, és a szánkóval persze csak 20-30 percet. A lányom 7 hós és 3 hetes.
9/10 anonim válasza:
Igen, kb. egy hete napi 2x-3x kimegyünk kutyát sétáltatni. Kb. 10 percet szoktunk kint tölteni, mert még csak 4 hetes. Hordozókendőben viszem, arra veszem fel a kabátot. Persze még semmit sem fog fel a világból, maximum a pulóverem mintáját, de mindig bealszik a friss levegőn.
10/10 anonim válasza:
Igen.
Lábzsák, pokróc, overal és alszik, mint a tej. De max.1 órát töltünk kint.
7 hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!