Kimentek sétálni hóesésben?
Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?2010. dec. 14. 11:53
1/51 anonim válasza:
Én megyek egyedül.Miért kell túlparázni mindent?Egyedül vagyok és a legnagyobb hóesésbe is mennem kell,mert a nagy suliba jár és vinni-hozzni kell a 6 hónapossal.:)Babakocsit is letudom vinni a lépcsőn úgy,hogy nem esek el.:)Panelba lakunk mi is.:)
2/51 A kérdező kommentje:
Én már csak ilyen túlparázós vagyok az 50 kilómmal..örülök, ha nyáron le bírtam tolni meg felhúzni nem hogy most.Egyedül is van, hogy simán megcsúszok a lépcsőn, ezért kérdeztem, köszi a tanácsot.
2010. dec. 14. 11:58
3/51 anonim válasza:
Szia!
Mi családi házban lakunk,és igen hóesésben ki szoktunk menni.
Esetleg az egyik szomszédot megkérhetnéd hogy amíg leviszed a babakocsit,vigyázzon a (már felöltöztetett) babádra.Biztos lesz olyan,aki szívesen segít.
Üdv!
4/51 anonim válasza:
Mi is megyünk sétálni. Panelban lakunk, ráadásul hegyen.
Először én is paráztam, de bele lehet jönni. Ne aggódj, de azért óvatosan!
5/51 anonim válasza:
Én is 53kg vagyok.Remélem nem bántottalak meg.:)Idővel hozzászoksz,hogy egydül kell megoldanod mindent.:)
6/51 anonim válasza:
Ez most komoly????
Mármint a kérdés.
7/51 anonim válasza:
Ha megfelelő mennyiségű hó lesz, akkor szánkóval vidd! Én is így tettem mindhárom gyerekkel. Karfás szánkó, pléddel betakartam, és mentünk. Muszáj levegőzni, a gyerekeknek és neked is fontos a friss levegő,a picinek főleg!
8/51 anonim válasza:
Hát az gáz, ha nem bírsz el 25kg arra a két percre, amíg leemeled a kocsit... Gondolom 5 lépcsőfoknál nem lehet több, amin le kell menni. Ha ennyire kis nyüzüge vagy, akkor kopogj be az alsó szinten a szomszédhoz, hogy segítsen. Mit csinálnál, ha egyedül nevelnéd a gyereket, a 10. emeleten laknál, elromlana a lift és neked menned kellene a gyerekkel?
9/51 anonim válasza:
Én a negyediken lakom, lift nuku. Eléggé nehéz lemenni, de nem megoldhatatlan. Nálunk a szomszéban lakó srác Viszi a babakocsit, én meg a babát.
Ha nem tudom megoldani, hordozókendőbe rakom és esernyővel vágunk neki a nagyvilágnak. Két hós.
10/51 A kérdező kommentje:
Majd holnap megyünk inkább ki ha itthon lesz az Apja, gyáva vagyok, a szomszédaim meg dolgoznak:)Úgyis utálja babakocsit nem szenvedek.Tudom, hogy egyedül kell megodjak mindent, csak a hóesés most új feladatot görgetett elém.
2010. dec. 14. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!