Kimentek sétálni hóesésben?
Múltkor volt egy kérdés, a két évesnek javasoltak fejlesztőt, mert nem tudott egyedül, kapaszkodás nélkül lemenni a lépcsőn. És lám itt egy felnőtt, aki szintén nem tud. Csúszós lépcsőn is le kell tudnod menni, még a gyerekeim 4 és 2 évesek is egyedül jönnek le és nem csúszkálnak. A lépcsőn lecsúszást elképzelni sem tudom. Vagy nincs normális téli cipőd, ami nem csúszik, de akkor meg utcára se menj, mert nem csak a lépcsőn fogsz lecsúszni. De elképzelni sem tudom a szitut, leszánkázol a lépcsőn, végig az járdán és ki az úttestre.
Egyébként én is simán le és felviszem a babakocsit, pedig nem vagyok díjbirkozó.
Kedves 12:33-as!
Kár, hogy már elköltöztünk, szívesen meghívtalak volna hozzánk, hogy kipróbáld, milyen az, amikor a felnőtt emberek szánkáznak lefele a lépcsőn. A társasháznak sikerült jó akciós járólapot venni a lépcsőházba, gyakorlatilag kettő csepp víztől jégkoripályához hasonlít. A társasház biztosítása már több törésre fizetett, lecserélnék, csak nincs pénze a háznak.
Kedves kérdező!
A másik kérdésnél már válaszoltam, hogy legurítgatni is lehet a babakocsit, de ezzel fabatkát sem érsz, ha lecsúszol te is a lépcsőn. Nem marad más, mint nagyanyáink idejében: egy rossz, de jó nedvszívó képességű zoknit húzz a csizmádra. Csak ne felejtsd el levenni a kapuban :)
Gondolom a kapu előtti pár lépcsőfokről lehet szó.
Mert ha lápcsőházban is csúzsik alépcső, akot ott más a gond.
Kívánom, hogy az életben ez legyen a legnagyobb probémád, kedves kérdező és akkor te egy igazán boldog ember leszel:-))
ok, így már értem:D mikor még lakásban laktunk, igaz nem panel volt, de szintén az akciós brutál csúszós lap:) én így oldottam meg:
kapu kinyit, babakocsi ki, megálltam a lábtörlőn, aztán megkapaszkodtam a tetőtartó oszlopban, magam mellé húztam a kocsit, onnan pedig nem a lépcsőn, hanem a babakocsi járdán, v mi a neve lecsúsztam úgy, h a kocsi már előttem volt. ha lépcsőzni kell, akkor kapaszkodnék és azt a pár fokot lelépcsőztetném a kocsit, benne a babával a másik kezemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!