Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentek sétálni hóesésben?

Kimentek sétálni hóesésben?

Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?
2010. dec. 14. 11:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
38%

Múltkor volt egy kérdés, a két évesnek javasoltak fejlesztőt, mert nem tudott egyedül, kapaszkodás nélkül lemenni a lépcsőn. És lám itt egy felnőtt, aki szintén nem tud. Csúszós lépcsőn is le kell tudnod menni, még a gyerekeim 4 és 2 évesek is egyedül jönnek le és nem csúszkálnak. A lépcsőn lecsúszást elképzelni sem tudom. Vagy nincs normális téli cipőd, ami nem csúszik, de akkor meg utcára se menj, mert nem csak a lépcsőn fogsz lecsúszni. De elképzelni sem tudom a szitut, leszánkázol a lépcsőn, végig az járdán és ki az úttestre.

Egyébként én is simán le és felviszem a babakocsit, pedig nem vagyok díjbirkozó.

2010. dec. 14. 12:33
 22/51 A kérdező kommentje:
A másik hasonló kérdésnél írtak egy megoldást majd megpróbálom úgy hogy összecsukom a babakocsit, vagy a tolókarnál leugráltatom. Sajnos nálunk egy percre nem szabad magára hagyni semmit, amúltkor két karton vizünket vitték el a lift elöl egy perc alatt..
2010. dec. 14. 12:36
 23/51 anonim ***** válasza:
38%
Aha, jó ötlet volt kétszer feltenned a kérdésedet, kicsit átfogalmazva ;)
2010. dec. 14. 12:39
 24/51 A kérdező kommentje:
12:33-as hát igen én ilyen vagyok nem egyszer estem már le lépcsőről akkor is mikor nem esett rá semmi.LE TUDOK MENNI A LÉPCSŐN VAZZE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!!!!!!Ha nem tudsz választ, vagy módszert minek írsz ide nem a gyermekeid szuper képességére voltam kíváncsi.De már kaptam választ mehetsz máshova dicsekedni.
2010. dec. 14. 12:39
 25/51 anonim ***** válasza:
én eddig nem írtam és tényleg nem akarlak bántani, de hha van lift, akkor miért nem azzal mész le a 7. emeletről?
2010. dec. 14. 12:41
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12:33-as!

Kár, hogy már elköltöztünk, szívesen meghívtalak volna hozzánk, hogy kipróbáld, milyen az, amikor a felnőtt emberek szánkáznak lefele a lépcsőn. A társasháznak sikerült jó akciós járólapot venni a lépcsőházba, gyakorlatilag kettő csepp víztől jégkoripályához hasonlít. A társasház biztosítása már több törésre fizetett, lecserélnék, csak nincs pénze a háznak.

Kedves kérdező!

A másik kérdésnél már válaszoltam, hogy legurítgatni is lehet a babakocsit, de ezzel fabatkát sem érsz, ha lecsúszol te is a lépcsőn. Nem marad más, mint nagyanyáink idejében: egy rossz, de jó nedvszívó képességű zoknit húzz a csizmádra. Csak ne felejtsd el levenni a kapuban :)

2010. dec. 14. 12:43
 27/51 anonim ***** válasza:
63%

Gondolom a kapu előtti pár lépcsőfokről lehet szó.

Mert ha lápcsőházban is csúzsik alépcső, akot ott más a gond.

Kívánom, hogy az életben ez legyen a legnagyobb probémád, kedves kérdező és akkor te egy igazán boldog ember leszel:-))

2010. dec. 14. 12:43
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
ez a zoknis ötlet tök jó, szerintem meg van oldva a problémád!
2010. dec. 14. 12:47
 29/51 anonim ***** válasza:

ok, így már értem:D mikor még lakásban laktunk, igaz nem panel volt, de szintén az akciós brutál csúszós lap:) én így oldottam meg:

kapu kinyit, babakocsi ki, megálltam a lábtörlőn, aztán megkapaszkodtam a tetőtartó oszlopban, magam mellé húztam a kocsit, onnan pedig nem a lépcsőn, hanem a babakocsi járdán, v mi a neve lecsúsztam úgy, h a kocsi már előttem volt. ha lépcsőzni kell, akkor kapaszkodnék és azt a pár fokot lelépcsőztetném a kocsit, benne a babával a másik kezemmel.

2010. dec. 14. 12:49
 30/51 A kérdező kommentje:
12:41-es a lépcsőház láocsőjéről van szó.ez egy olyan 10 emeletes amelyben a lift nem a pincéig meg hanem a földszintig itt kimegyek két belső ajtón és egy meredek lépcsővel találom magam szembe amely az utcai járdára vezet. Már bánom, hogy nem úgy kérdeztem mint a másik kérdező, "milyen technikával viszed le"?Értelmes válaszokat kapott, onnan merítek ötletek. Járólapos a lépcsőnk egyébként igen mint ahogy többször leírtam száraz időben gyerek és babkocsi nélkül sem egyszerű lemenni de mindenki fantáziája megmaradt annál, hogy fogpiszkáló vagyok aki nem bír el két kilót se..mindegy.
2010. dec. 14. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!