Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentek sétálni hóesésben?

Kimentek sétálni hóesésben?

Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?
2010. dec. 14. 11:53
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Keves 12:13-as gyere akkor el légyszi és mutasd meg nekem mint nyüzügének , hogy hogy kell 20 lépcsőfokon egyik karodon az overallos 10 kilós gyerek másik kezedben meg a 15 kilós babakocsival lemenni, nagyon okos vagy és igen nem vagyok díjbírkózó kicsi vagyok és vékony.
2010. dec. 14. 12:16
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

12:09-es vagyok:

Először szépen leviszed a kocsit, addig a baba a lakás ajtajában bekötve ülhet pl. egy babahordozóban, még beszélhetsz is hozzá. 1 perc alatt megjárod az egész oda vissza utat, aztán a hordozóból kiveszed és indulsz le a kocsihoz, ennyi!

Nincs lehetetlen, csak akarni kell!

2010. dec. 14. 12:19
 13/51 A kérdező kommentje:
12:09-es köszönöm a választ aranyos vagy, most akarunk szánkót venni pont.Köszi a válaszokat én nem veszekedni akarok, meg bántásokat olvasgatni, hogy milyen nyomi vagyok.Szerintem elfér a kérdésem az ezredik vigantolos, meg hány fokot kell levonni kérdések között.
2010. dec. 14. 12:20
 14/51 anonim ***** válasza:
56%
Csillagom, én a negyedik emeletről cipeltem le a gyereket babakocsiba téve mindennap, ami kicsit több, mint 20 lépcsőfok és csak 5 kilóval vagyok nálad nehezebb. Ja, és fel is vittem. Csak akarni kell.
2010. dec. 14. 12:21
 15/51 A kérdező kommentje:
A hordozós jó ötlet lenne ha a lakásom ajtaja nem a hetediken lenne. Megoldható ha utána cipelem a hordozót a séta alatt a kezemben..Majd holnap kimegyünk vagy ha eláll a hó.
2010. dec. 14. 12:22
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

off

Hagyjátok már békén a kérdezőt, tanácsot kért, és nem azt kérdezte, hogy ki hány kilót bír felcipelni a századikra.

2010. dec. 14. 12:23
 17/51 A kérdező kommentje:
Csillagom a lépcsőházban max. megbotlani lehet itt meg végigcsúszni ki az útra az autók elé.
2010. dec. 14. 12:25
 18/51 A kérdező kommentje:
12:23-as köszi, végre valaki megértette a kérdést.Nem versenyt indítottam ki a legerősebb Anyuka.
2010. dec. 14. 12:26
 19/51 A kérdező kommentje:
Pont most tettek fel hasonló kérdést, legalább őt már nem bántjátok, mert itt kiéltétek nyűgösségetek.
2010. dec. 14. 12:29
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

A hordozótokat nem tudod a lépcsőházban hagyni? (abban lenne a baba, amíg le/felmégy a kocsival) Tudom, hogy nem mindenhol biztonságos, de nálunk pl. simán meg lehetett volna csinálni, nem vitte volna el senki. Egyébként szerintem érdemes lenn/érdemes lett volna olyan kocsit vennetek, ami nem 10 kg, és könnyen emelhető. Én is kicsi vagyok és vékony, 2 emeletet kell cipelnem a kocsit+bevásárolt cuccokat, ezért vettünk egy 5,5 kg-os kocsit.

Vagy kendő, mei tai, stb. lesz a megoldás.

Valamit találj ki, mert az gáz, ha hetekig havas idő lesz és ki sem tudtok menni.

2010. dec. 14. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!