Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentek sétálni hóesésben?

Kimentek sétálni hóesésben?

Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?
2010. dec. 14. 11:53
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk azt nem értem, hogy akik tudják, hogy lépcsőzniük kell (a kérdezőéknél vsz. már tavaly télen is csúszott a lépcső...), miért nem gondolkodik előre? Lehet venni tök könnyű kocsikat, kenguru, stb...
2010. dec. 14. 14:02
 42/51 anonim ***** válasza:

Anyukám, ha csúszik a lépcső tök mindegy, hogy hány kilós a babakocsi. És mennyivel jobb, ha a kenguruval dobsz egy hátast...?

A kérdező kommentjeiből kiderült, hogy a lépcső csúszóssága az alapprobléma, nem (csak) az, hogy dögnehéz a kocsijuk.

2010. dec. 14. 14:32
 43/51 anonim ***** válasza:

kenguruval mondjuk van két kezed kapaszkodni....

a könnyű babkocsit meg az előző kommentelőnek írtam. így nem kellett volna egyedül hagynia a babáját, ami nem feltétlenül gáz, de a hsz-ából az jön le, hogy azért nem volt teljesen nyugodt tőle.

2010. dec. 14. 14:35
 44/51 anonim ***** válasza:

A válaszom nem fog segítséggel szolgálni, csak tudd, nem csak Te vagy "béna", én is folyamatosan csúszkálok, nem bírom el a gyereket, nem hogy a kocsit, hatalmas dilemma, mikor, hogy induljunk el sétálni. Kis városban lakunk, de se a járdákat, se az utakat, semmit nem takarítanak, kész kaland a séta, mindig attól félek szétesik a babakocsi, olyan szinten rázkódik. De már maga a lépcsőház egy katasztrófa, babakocsit is ott tartjuk, mert tároló....na az nem igazán van.

Vannak mások is,akiknek nehézségeik vannak és be is vallják, vannak akik nem, és vannak, akik annyira szerencsések és ügyesek, hogy mindent szó nélkül, minden probléma nélkül megoldanak és ezt szeretik is hangoztatni. Na, téged az ilyenek találtak meg a válaszaikkal :)

Csak annyi még, hogy valahogy próbáld megoldani, biztos a Picidnek is tetszik a hó, kell a friss levegő neki is, neked is, aztán minél többet jöttök-mentek, annál ügyesebb leszel :)

2010. dec. 14. 14:44
 45/51 A kérdező kommentje:
A végére látom vannak értelmes emberek és megértették a kérdést.Szerintem ott kezdődött a probléma, hogy sokan azt gondolták a benti lépcsőn nem tudok lemenni a gyerekkel.De ahelyett, hogy kérdeztek volna kioktattak.Köszi annak aki megoldásokat javasolt.
2010. dec. 14. 15:17
 46/51 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, kipróbáltad valamelyik megoldást? bejött?
2010. dec. 14. 15:57
 47/51 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a válaszokat, úgy írok. Szóval én tegnap majdnem leestem a babakocsi "rámpán", mert csúszott, a kocsit is alig bírtam megfogni, h el ne csússzon. Szóval feltolni végképp nem, vártam, míg jön vki, aki segít. Mára felsózták szerencsére. Persze a 3 kerekűt talomba raktuk, és előszedtem az újszülött kocsit. Mert hát ugye az kézben kell levinni.
2010. dec. 14. 17:24
 48/51 anonim ***** válasza:
ja én a babát belerakom a kocsiba, úgy viszem le a 3kerekűben, de a nagyot nem érem át..
2010. dec. 14. 17:29
 49/51 anonim ***** válasza:
Én is kimegyek a kisfiammal, ha esik a hó. Amikor eső esik, vagy nagy szél van, akkor maradunk itthon!
2010. dec. 14. 21:08
 50/51 anonim ***** válasza:
Én lemegyek a kislányommal minden nap. Én is panelban lakom, pár lépcsőt nekünk is kell le és fel is menni. Nálunk még rámpa sincsen, így megemelem a babakocsit gyerekestül, és le/felviszem a lépcsőn. Jó nehéz, de azt a 10 lépcsőt ki lehet bírni, és ez a legkézenfekvőbb megoldás.
2010. dec. 15. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!