Kimentek sétálni hóesésben?
nem kötözködés, de előbb tanulj meg lemenni a lépcsőn, mertha többször leestél már, akkor nem tudsz lépcsőzni.
És kimondottan veszélyes, még egy gyereket is vinned, mert ha egyedül bénázol és összetöröd magad, de azért a gyerek szerintem meg se marad, ha a kezedből kizuhan, rá a lépcsőre. Maradj inkább a lakásban, ha nincs aki segítsen.
-2 hosszabb sálat összekötsz és használhatod kendőnek (arra az időre pont megfelel, amíg le vagy felmész pár lépcsőt) Gyerek rajtad, egyik kezeddel kapaszkodsz, a másikkal viszed/gurítod az akár összecsukott kocsit.
-ahogy már írták: zokni vagy leukoplaszt a cipőd talpára
-úgy indultok sétálni, hogy egybeessen azzal, amikor a férjed indul el, így a lefele menetben segít, visszafelé megvárjátok, amíg valaki megy a házatokba, vagy csak arra sétál és megkéred, hogy segítsen.
-férjed reggel leviszi a kocsit az utcára, biciklizárral lezárja és letakarja egy vastag pléddel+kukás zsákkal, este ha hazaér, felviszi.
-per pill. egyéb ötletem nincs, ezek közül egyik sem jó?
kedves kérdező: ajánlom figyelmedbe!! Későbbiek során is használ veheted (szánkózás, nagy hó, több gyerek)
hát én sem tudnám hogy induljak el a kedves kérdező helyében...
Nem is értem miért kell megszólni??? !!!
nekünk 10 kg. a babakocsi + gyerek, és én úgy csináltam, hogy levittem előbb a kocsit, majd a gyereket. Addig feküdt a kiságyban, kb. 2 percre hagytam egyedül. (családi házban lakunk, de lépcsős a kapuig a dolog)
Bárki is megszól ezért hogy a baba 2 percig egyedül volt, nem tudtam mit csinálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!