Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentek sétálni hóesésben?

Kimentek sétálni hóesésben?

Figyelt kérdés
Az babám 10 hónapos de nem tudom mit csináljak, panelban lakunk és nem merem letolni a lépcsőn félek, hogy végigcsúszunk még ha le is van takarítva. Apa este jön haza, szerintem mi a télen be leszünk zárva a lakásba:( A gyereket meg külön a kocsit nem bírom el az 10 + 15 kiló meg még kapaszkodjak is esélytelen. Ti hogy csináljátok?
2010. dec. 14. 11:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
32%

nem kötözködés, de előbb tanulj meg lemenni a lépcsőn, mertha többször leestél már, akkor nem tudsz lépcsőzni.

És kimondottan veszélyes, még egy gyereket is vinned, mert ha egyedül bénázol és összetöröd magad, de azért a gyerek szerintem meg se marad, ha a kezedből kizuhan, rá a lépcsőre. Maradj inkább a lakásban, ha nincs aki segítsen.

2010. dec. 14. 12:54
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
hát neked meg mi a bajod? leírtam, h nem akarlak bántani és az előbb azt is, h én h csináltam anno. nem kell ám mindenkiben rögtön a rosszat keresni! bár tény, h az a legegyszerűbb. bezárt frusztrált anyukákkal nehéz az élet, az biztos. irány a friss levegő, v így, v úgy:D
2010. dec. 14. 12:54
 33/51 anonim ***** válasza:
2010. dec. 14. 13:13
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

-2 hosszabb sálat összekötsz és használhatod kendőnek (arra az időre pont megfelel, amíg le vagy felmész pár lépcsőt) Gyerek rajtad, egyik kezeddel kapaszkodsz, a másikkal viszed/gurítod az akár összecsukott kocsit.

-ahogy már írták: zokni vagy leukoplaszt a cipőd talpára

-úgy indultok sétálni, hogy egybeessen azzal, amikor a férjed indul el, így a lefele menetben segít, visszafelé megvárjátok, amíg valaki megy a házatokba, vagy csak arra sétál és megkéred, hogy segítsen.

-férjed reggel leviszi a kocsit az utcára, biciklizárral lezárja és letakarja egy vastag pléddel+kukás zsákkal, este ha hazaér, felviszi.

-per pill. egyéb ötletem nincs, ezek közül egyik sem jó?

2010. dec. 14. 13:14
 35/51 anonim ***** válasza:

[link]

kedves kérdező: ajánlom figyelmedbe!! Későbbiek során is használ veheted (szánkózás, nagy hó, több gyerek)

2010. dec. 14. 13:15
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
én megértem a problémád,mert nálunk műkő van,és az nagyon csúszik vizesen is.Én úgy csinálom,hogy fél kézzel engedem le a kocsit,fél kézzel kapaszkodok a korlátba.Visszafele meg húzom,megyek fel háttal,fél kézzel húzom,fél kézzel kapaszkodok.Még annyit tehetsz,hogy veszel egy kis seprűt és mielőtt lemész,lesepred a havat,addig meg fent hagyod lefékezve a babakocsit a lépcső tetején.Én sokkal több vagyok,mint 50 kiló,de kézben nem merném én sem levinni,mert tényleg nagyon csúszik a kő.A bunkó válaszolók meg kritikán aluliak.nem tudom miért nem értik a kérdést.lehet szájbarágósan kellett volna feltenni,vagy ők még soha nem láttak panelházat.
2010. dec. 14. 13:17
 37/51 anonim ***** válasza:
36%
A csúszásgátló se fogja megoldani a gondot, hiszen azt írta, száraz időben is esett már le a lépcsőn... Nem lehet, hogy egyensúly problémáid vannak?
2010. dec. 14. 13:23
 38/51 anonim ***** válasza:
Én is a kisseprűre szavaznék, plusz tartanék magamnál mindig egy ki zacskó konyhasót, ha lefagyott, leszórnám. Gyorsan hat. Elvileg tiltott, körny. védelmi okokból, amit meg is értek, de a baba épsége fontosabb, mint a talaj sószintje a panel tövében.
2010. dec. 14. 13:24
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is kicsit csúszik a lépcsőház... én itthon a gyereket belerakom a kucsiba, és így indulunk neki. kapaszkodok, és tolom magam előtt a kocsit le a lépcsőn. poénos látvány lehetek :) de szerencsére soha nem talizok senkivel. fel meg húzom magam után. ez már nehezebb feladat, mert lefele megy magátós akocsi, csak tartani kell. de fel húzni, és kapaszkodni is :) igaz csak a 2.on kakunk, de izzasztó feladat! sajna mint írtam soha senkivel nem talizunk, így senki nem segít. a kocsit én s emerném egyedül hagyni a lépcsőházba, soha nem lehet tudni! sok sikert! és jó sétákat :)
2010. dec. 14. 13:36
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

hát én sem tudnám hogy induljak el a kedves kérdező helyében...

Nem is értem miért kell megszólni??? !!!

nekünk 10 kg. a babakocsi + gyerek, és én úgy csináltam, hogy levittem előbb a kocsit, majd a gyereket. Addig feküdt a kiságyban, kb. 2 percre hagytam egyedül. (családi házban lakunk, de lépcsős a kapuig a dolog)

Bárki is megszól ezért hogy a baba 2 percig egyedül volt, nem tudtam mit csinálni!!

2010. dec. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!