Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felelőtlenség így az egy...

Felelőtlenség így az egy hónapos kisbabát anyósomra bízni?

Figyelt kérdés
Egy hónapos a kislányunk, viszont a hétvégén esküvőre megyünk a férjemmel, így arra gondoltunk, hogy most az anyósomat kérjük meg, hogy vigyázzon rá, noha nekem nem "szivárványos" a viszonyom vele. Kezdjük ott, hogy van egy ugyan nem harapós de neveletlen szobakutyája, ami mindenhova bemehet meg felmehet, de ő nem hajlandó hozzánk jönni, vigyük mi a babát hozzá, azt mondja majd ahol lesz unokája kizárja a kutyát, de kötve hiszem. Anyukám most nem tudja vállalni, meg ő már különben is vigyázott rá, most anyós a soros különben sértődés lesz.
jan. 30. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem a kérdést. Nem lesz semmi baja egy benti kutyától.

Elég visszás hogy a kutyán ennyire pörögsz, de az eszedbe sem jut, hogy egy pár hetes újszülött mellől nem kéne még elmenni egy esküvőre. Most akkor döntsd el, hogy oltári laza szülő vagy-e, aki már a gyerekágy alatt rendszeresen lepasszolja a csecsemőjét. Vagy paramami vagy aki fosik egy szobakutyától. Az úgy nem megy, hogy anyóstól minden baj, de az eszedbe sem jut hogy esetleg neked felelőtlenség egy csecsemőt másra hagyni. Én aztán nagyon szerettem mindig is eljárni, fokozatosan olyan fél éves kora után el is kezdtem megint szabad estéket csinálni magamnak. De basszus, az 5 hetes mellett még az volt a "kikapcsolódás" hogy lemehettem egyedül a sarki kisboltba.

febr. 1. 21:41
 62/67 anonim ***** válasza:
76%

60 as azért más egy bevásárlás és már egy esküvő ahol zárt térben egymáshoz hajolva, összeölelkezve beszélgetnek, táncolnak az emberek órákon át... mire a kérdező hazaér hogy kezet fertőtlenítsen már 80% hogy jutott a szervezetébe vírus. Nem, nem baci, az a baktérium és nem terjed cseppfertőzéssel. Várjuk pár nap múlva a mikor kell mentőt hívni a fulladó 6 hetes gyerekemhez kérdést. Bár akkor se fogja felfogni hogy az ő hibája lesz.

Az meg nagyon gáz, ha valaki szivességet tesz a pe4sztrálással és még ő akarja megszabni hogy hol. Én anyós helyében mondanám, hogy oké akkor én nem érek rá. nem csicska.

febr. 2. 06:39
 63/67 anonim ***** válasza:
15%

Akkor kérlek világosítsatok fel, aki közösségbe járó kisgyerek mellé vállal egy babát, az a kisgyereket hova rakja, hogy ne fertőzze össze a babát? Az a kisgyerek napi szinten jár olyan gyerekek közé, akik sokszor orrot fújni sem tudnak és belekenik mindenbe.

Btw a kérdező nem azt kérdezte elmenjen-e. De sokaknak a terhességgel az értő olvasás képessége is megszűnik.

Bár igazatok van. Sokkal jobb más Anyát bírálni, mint a saját házatok körül sepregetni.

febr. 2. 11:33
 64/67 babyboom567 ***** válasza:
75%
63as de óvodába,iskolába,dolgozni,boltba járni kell.A lagziban bulikázás meg választható.És 1 hónapos ,szoptatott újszülött mellett extrém ciki,lakodalomba bulizni menni.De kinek mi fontos.
febr. 2. 20:13
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ovis kistesó van, meg az, hogy lagziba mennek a szülők, hol összehasonlítható, már ne is haragudj? Miféle logika ez??
febr. 3. 09:46
 66/67 anonim ***** válasza:
Hány éves az anyósod és hány éves vagy te?
febr. 16. 09:21
 67/67 anonim ***** válasza:
77%
63as, lehet újat mondok, de az ovi kötelező a bulika meg nem. Bár lehet csak mifelénk. Bár akit ennyire nem érdekel az újszülöttje annak nincs mit mondani
febr. 16. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!