Felelőtlenség így az egy hónapos kisbabát anyósomra
bízni?
Figyelt kérdés
Egy hónapos a kislányunk, viszont a hétvégén esküvőre megyünk a férjemmel, így arra gondoltunk, hogy most az anyósomat kérjük meg, hogy vigyázzon rá, noha nekem nem "szivárványos" a viszonyom vele. Kezdjük ott, hogy van egy ugyan nem harapós de neveletlen szobakutyája, ami mindenhova bemehet meg felmehet, de ő nem hajlandó hozzánk jönni, vigyük mi a babát hozzá, azt mondja majd ahol lesz unokája kizárja a kutyát, de kötve hiszem. Anyukám most nem tudja vállalni, meg ő már különben is vigyázott rá, most anyós a soros különben sértődés lesz.
Szombaton délután visszük anyósomhoz, előtte még megszoptatom, kicsit megnyugtatom, de nem tudom hogy fogja viselni a lányom, nem sírós baba amúgy, de másra nem tudom hagyni.
tegnap 21:52
2/22 anonim válasza:
Nem tudom, én 1 hónaposan még nem untam annyira a gyereket, hogy bárkire is bíztam volna.
Meg mi az, hogy soros? Óvodában vagytok?
tegnap 21:53
3/22 anonim válasza:
Vagy magammal vinném az esküvőre, vagy el se mennék. 1 hónapos, le se járt a gyermekágy teljesen... Plusz egy beleszrós nagyszülőre nem hagynék 1 hónapos gyereket, akit egy kissé ügyetlenebb mozdulat elég, hogy megöljön. Lehet lepontozni, szerintem rossz ötlet ez így.
tegnap 21:55
4/22 anonim válasza:
1 hónapos gyerek mellől max 1 órára mennék el, kivéve, ha halódom, és kórházba visz a mentő. De akkor meg az apjával legyen.
tegnap 21:56
5/22 anonim válasza:
2
Akkora bunkó vagy. Miért unná a gyerekét valaki csak mert mer mellette élni is?
Én nem hagynám igy az anyósomra. Amúgy pont az ápolatlan kutyái miatt nem szeretünk mi sem anyóshoz menni.
tegnap 22:04
6/22 anonim válasza:
Par orara mennek el max.
tegnap 22:05
7/22 anonim válasza:
#5 ha 5 hónapos lenne még megértenem, hogy élni akar, meg esküvőre menni.
De könyörgöm, 5 hetes.
Meg gyermekágyi időszakban vannak, meg csak össze sem szoktak, máris mulatozni akár a kedves anyuka.
Jó lenne ha felfognatok végre, hogy most ti vagytok a gyerekert, és ő nem kérte, hogy megszülessen.
Ti akartatok őt, nem ő akart megszületni
Nem a #2 voltam, de a véleményem ugyanaz mint neki.
tegnap 22:08
8/22 anonim válasza:
1 hónapos gyerek mellől nem mennék esküvőre, akkor sem, ha megbízható ember vigyázna rá.
tegnap 22:09
9/22 anonim válasza:
#5! Én lehet, hogy bunkó vagyok, de ezek szerint elég sokan bunkók vagyunk. Köszi, hogy szólsz, hogy nem élek, mert nem pattintottam le az 1hónapos! gyerekem. Ha pár hetet se bírsz ki bulizgatás nélkül, lehet, hogy ráért volna még az a gyerek.
tegnap 22:14
10/22 anonim válasza:
“most anyós a soros különben sértődés lesz.”
Na es? Sertodjon meg, majd megbekel. Ki nem szarja le, ki sertodik meg? Annyira szomoru, hogy nem tehet meg az ember valamit, mert jajmivanhamegsertodik. Hat sertodjon, szive joga. Inkabb te idegeskedsz meg ragod a kormod, de anyos ne sertodjon meg??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!