Tényleg felelőtlenség ha csak a kötelező védőoltást kapja meg a gyerek?
Ma nagyon csúnya leteremtettek mert a 9 hós babám csak kötelezőt kapot .
Szószerint azt mondta a doki hogy este kőhőg ketőtt reggel halva van miért vagyok ilyen felelőtlen .Amúgy torok gyuszija van .Szerintem akkor sem lett volna joga így beszélnie .
Nekünk a doki ajánlotta őket, ezek közül a választhatók közül a neivac C, bexsero és bárányhimlő elleni oltást adattam be a gyerekeknek. Azaz amit én komolynak gondoltam a kötelezők mellett.
Akkor most aki minden ajánlott oltást nem adat be az felelőtlen?
Én őszintén vállalom, hogy ez a 3 is több, mint 200 ezer Ft volt, és sajnos nem tudok minden kötelezőt beadatni, pedig átlag normál körülmények között élünk.
Most akkor aki szerényebben el, és éppen nem telik rá, az akassza föl magát?
Idióta egy orvos már ne haragudj.
Én gyerekápoló vagyok ugyan, de én sem terveztem a kötelezők felett többet beadatni. Vagyis eredetileg a bárányhimlőt terveztem csak pluszba, de mire megszületik a babám addigra kötelező lesz az is.
Szerintem nem felelőtlenség.
Én is oltás parti vagyok, de ez akkor is nagyon túlzás.
Sokan nem is tudnak a választható oltasokrol, a csodálatos tájékoztatási rendszernek köszönhetően, pedig erre lenne hivatott a védőnői hálózat, ami csak Magyarországra jellemző. Szerintem amúgy semmi értelme..
Dehogy is felelötlenseg.
Nekem az orvos mondta halkan, hogy elég csak a kötelezőket, pedig nem vagyok optás ellenes sem, de lassan kb az egész élet egy oltássorozat lesz, szóval maradok a kötelezöknél a kisebb gyerkőccel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!