Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg felelőtlenség ha csak...

Tényleg felelőtlenség ha csak a kötelező védőoltást kapja meg a gyerek?

Figyelt kérdés

Ma nagyon csúnya leteremtettek mert a 9 hós babám csak kötelezőt kapot .

Szószerint azt mondta a doki hogy este kőhőg ketőtt reggel halva van miért vagyok ilyen felelőtlen .Amúgy torok gyuszija van .Szerintem akkor sem lett volna joga így beszélnie .

2018. dec. 27. 20:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy a kötelező oltásokos pont annyira védik a gyereket mint amennyire kell .Nem akartam akis szervezetét ezen felül terhelni.És tényleg nem kaptam semmilyen tályékotatást .De köszönöm nektek hogy megnyugtattatok .💖
2018. dec. 27. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Bunkó volt az orvos, nem vitás.

A választható oltás azt jelenti, hogy választható. Szomorú, ha valaki orvosi diplomával ennyit sem képes megérteni.

2018. dec. 27. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyedül a hpv ellenit adattam be a most 12 éves lányomnak.

Nem tervezek a kötelezőkön kívül semmit.

Egyszer a munkahelyemen beadták nekem az influenza ellenit, 2 hónapig voltam beteg.. sose többet.

Még a kötelező oltásokat is sokallom, nem is értem, hogy nem találtak ki még humánusabb módot a beadásra, egy tortúra az egész.Minden oltásnál stresszelek.Hiába a gyerek érdeke meg elfelejti, annyira sajnálom közben, szegény azt sem tudja mi történik, egyszer csak hárman lefogjuk és szúrják.Nekem ez nagyon kegyetlen dolognak tűnik és megvisel.

2018. dec. 28. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:

A fiam 9 éves, a kötelezőkön kívül semmi mást nem kapott. Átesett a bárányhimlőn, volt egy kis szövődménye is (egyéb bőrkiütés, de valószínű anélkül is kijött volna), él és virul. Évente 1szer, ősszel köhög és fáj a torka, amikor orvoshoz viszem.

A lányom 2,5 éves, ő sem kapott semmit a kötelezőkön kívül. Évi 1 náthán kívül egyéb baja még nem volt, orvos csak a státuszokon látta eddig, mert náthával nem viszem orvoshoz.

2018. dec. 28. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!