Tényleg felelőtlenség ha csak a kötelező védőoltást kapja meg a gyerek?
Ma nagyon csúnya leteremtettek mert a 9 hós babám csak kötelezőt kapot .
Szószerint azt mondta a doki hogy este kőhőg ketőtt reggel halva van miért vagyok ilyen felelőtlen .Amúgy torok gyuszija van .Szerintem akkor sem lett volna joga így beszélnie .
Bunkó volt az orvos, nem vitás.
A választható oltás azt jelenti, hogy választható. Szomorú, ha valaki orvosi diplomával ennyit sem képes megérteni.
Egyedül a hpv ellenit adattam be a most 12 éves lányomnak.
Nem tervezek a kötelezőkön kívül semmit.
Egyszer a munkahelyemen beadták nekem az influenza ellenit, 2 hónapig voltam beteg.. sose többet.
Még a kötelező oltásokat is sokallom, nem is értem, hogy nem találtak ki még humánusabb módot a beadásra, egy tortúra az egész.Minden oltásnál stresszelek.Hiába a gyerek érdeke meg elfelejti, annyira sajnálom közben, szegény azt sem tudja mi történik, egyszer csak hárman lefogjuk és szúrják.Nekem ez nagyon kegyetlen dolognak tűnik és megvisel.
A fiam 9 éves, a kötelezőkön kívül semmi mást nem kapott. Átesett a bárányhimlőn, volt egy kis szövődménye is (egyéb bőrkiütés, de valószínű anélkül is kijött volna), él és virul. Évente 1szer, ősszel köhög és fáj a torka, amikor orvoshoz viszem.
A lányom 2,5 éves, ő sem kapott semmit a kötelezőkön kívül. Évi 1 náthán kívül egyéb baja még nem volt, orvos csak a státuszokon látta eddig, mert náthával nem viszem orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!