Tényleg felelőtlenek lennénk hogy pár napra elmegyünk nyaralni?
Szoptattam, te nyilván nem, így nem teljesen releváns, de én addig nem hagytam ott őket ottalvósra, amíg még szopiztak, meg én kellettem nekik az elalváshoz, szóval másfél éves,nem hónapos!) korukig max nappalra, pár órára.
De enélkül sem bírtam volna otthagyni egy ilyen picit napokra, még össze voltunk nőve jóformán.
Ha legalább fél éves lenne akkor azt mondom, ok, persze menjetek el másfél napra pihizni kikapcsolódni kettesben.
De könyörgöm 6 hetes a babád! Hat hetes... baszki ez azért durva, hogy ennyire szarsz a gyerekedre és kifáraszt ...!
Kár, hogy szültél azt kell mondjam!
Én nem lennék képes otthagyni!
Nem is értem, hogy,hogy fordulhat meg ez valaki fejében.
De, nyilván mások vagyunk.
Felelőtlen nem vagy, hiszen azt mondod olyanra bízod, akit ismer a baba. Ismeri az igényeit. Gondoskodik róla...
De ... Mégsem az édesanyja lesz mellette.
Szerintem még nagyon kicsi több napos távolléthez.
20 km-es körzetben keresnék olyan hotelt, ahol van 1 napos wellness.
Reggel elmentek, pancsizol, szauna, masszázs, kaja
Kora este pedig haza
Mondjuk mivel még pici, sokmindent nem csinál, alszik, eszik... , később még nehezebb amúgy otthagyni, mert mindenféle veszély leselkedik rájuk
Igazából, ha tapszeres baba, akkor nincs akadálya. Tápszer nagy előnye hogy könnyebben vigyáz rá más.
Bár sokan nem mennének a helyzetekben és az is teljesen érthető, de a ti helyzetetekben ti döntötök. Ilyen pici baba, ha nem anyatejes, szinte még észre se veszi, hogy ki gondozza, és a nagyszülők is biztos nagy szeretettel veszik körül, és a megszokott környezetebol se szakadna ki, mert amúgy is ott laktok. Nektek kell érezni hogy nyugodt szívvel rájuk bizattok e a kicsit, ha igen akkor menjetek. Esetleg először csak 1 éjszakára.
Még az jutott eszembe, hogy ha ott laktok, akkor tudsz pihenni úgyis, ha leviszed napközben a nagyszulokhoz vagy egy éjszakára, te pedig alszol.
Bár számomra is ismeretlenek ezek az érzések, mondjuk én szoptattam is, keltem éjjel 3x fejni, de valahogy teltek a napok és könnyebb lett
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!