Nagy felelőtlenség sima csapvizet adni a 10 hónapos babámnak?
Nincs semmi baja tőle. Eddig Szentkiralyit kapott, de egyszer csak elfogyott es adtam neki csapvizet.
Forralt viz nagyon undorito, tiszta vizko..
Mas is adott a babajanak 1 eves kora elott csapvizet?
Ha a vezetékes víz nálatok jó minőségű, akkor nem hinném, hogy bármi baja lenne ennyi idősen.
De: a forralt víz csak akkor tiszta vízkő, ha koszos vízforralóban melegíted és nincs benne szűrő sem. Nálunk nagyon kemény a víz, mégse vízköves a forralt, csak ha szarok kitakarítani a forralót.
Szuletese óta azt kapja, semmi baja.
A következő csak magán vélemény: ez az egész víz iszony egy nagy marketing fogás!
Mo-n általános jó minőségű az ivóvíz. Sem az ásványvíz, sem a babaviz nem bír semmiféle különleges hatással, nem bizonyított.
Mint ahogy a csapviz sem okoz vesekovet és egyéb betegsegeket, hiszen mindannyian azt isszuk.
Én kidobott pénznek tartom mind az ásványvizet, mind a babavizet. Vki szabályosan fél tőle, hogy vérhast kap, ha esetleg nem francia forrásvizet iszik.
3as vagyok. Amugy ha par alkalommalcsapvizet adtal neki,attol meg semmi baja nem lesz,nem vagy felelotlen:)
Engem idegesit mindenben ez az 1 eves alomhatar...mintha a szulinapjan minden gyerek varazsutesre atalakulna es onnantol ROGTON keszen all a szervezete mindenre...szoval sztem lenyeg a fokozatossag,nem az h mennyi idos:)
Most le lehet pontozni,keresztre lehet fesziteni esatobbi....
En mindharomnak kb 3hos koraig forraltam a vizet tapszerhez.azutan nem.sima langyi csapvizzel csinaltam,csinalom.
Kutya bajuk.a legnagyobb mar 10 eves.megcsak beteg se nagyon szokott lenni,a kozepso sem pedig O is mar 8 eves.
Aki forralja,babavizet ad tegye.nekem semmi bajom vele.
Kerdezo,nemhiszem,hogy barmi baja lenne ha neha kap sima csapvizet.
Az elso valaszolonak: nem vizforraloban forralom a vizet, hanem edenyben 5 percig. Igy elegge vizkoves lesz.
Eddig a draga szentkiralyit kapta, de most, hogy litereket megeszik/megiszik egy nap kisse besokalltam az aran.
Ugyhogy innentol kezdve csapvizet fog kapni a kislanyom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!