Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felelőtlenség így az egy...

Felelőtlenség így az egy hónapos kisbabát anyósomra bízni?

Figyelt kérdés
Egy hónapos a kislányunk, viszont a hétvégén esküvőre megyünk a férjemmel, így arra gondoltunk, hogy most az anyósomat kérjük meg, hogy vigyázzon rá, noha nekem nem "szivárványos" a viszonyom vele. Kezdjük ott, hogy van egy ugyan nem harapós de neveletlen szobakutyája, ami mindenhova bemehet meg felmehet, de ő nem hajlandó hozzánk jönni, vigyük mi a babát hozzá, azt mondja majd ahol lesz unokája kizárja a kutyát, de kötve hiszem. Anyukám most nem tudja vállalni, meg ő már különben is vigyázott rá, most anyós a soros különben sértődés lesz.
jan. 30. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
91%
40# mivel a kérdező eltűnt, simán lehet hergelo kamu is ez
jan. 31. 12:05
 42/67 anonim ***** válasza:
51%

#40! "Ott már azzal, hogy a szülők mennek haza vihetik a vírus."

Azért az nem ugyanaz. Én legalábbis úgy vagyok vele, nem lenne akkora baj, ha én vinném haza, mintha egyenesen őt fertőzik meg. Ha ugyanis én fertőzöm meg, a szoptatással, rögtön tolom neki az ellenanyagot is. Ha csak ő kapja el, honnan lenne ellenanyagom?

jan. 31. 12:12
 43/67 anonim ***** válasza:
69%

33

Ess neki megegyszer. A kommentelo azt írta "egy nagyszülőnek nem ugráltatás az unokáját meglátogatni." A bebiszitteles fix időpontban az nem látogatás. Puszi

jan. 31. 13:55
 44/67 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el amúgy. Megyünk a lakodalomba is, de oda is csak pár órára, a baba semmiképp sem jön az esküvőre. Anyóssal még egyeztetünk, hátha hajlandó átjönni, ha már a kutyát úgyis lepasszolja a szomszédnak. Az egyik valaszoló nagyon jól leírja, már szóvá lett téve, hogy az első hetekben is csak anyukám jött segíteni, magyarul az én családom, ezért már kaptam beszólást a férjem családja részéről, ezért lesz most az anyósomra bízva. Én nem akarok velük sem rossz(abb) viszonyt, sem balhét.
jan. 31. 14:35
 45/67 anonim ***** válasza:
71%
De miért csak anyukád jött segíteni? Anyósod nem akart menni vagy te nen engedted neki, csak a te anyukádnak?
jan. 31. 14:49
 46/67 anonim ***** válasza:
14%

30-as, és mi a franc baj van alkalomkénti fix bébiszitteléssel?

Menjél el pszichologushoz, ha ennyire megmételyezi a lelkedet a gyűlölet a normális családok irányába, csak mert neked olyan szereretlen, sz*r anya jutott, akinek teher vagy te és a gyereked is. Tudod, normális családokban nem teher egymásnak segíteni, és a szülők szívesen vigyáznak az unokàra, amikor a gyerekeik elmennek egy lagzira és még örülnek is, hogy az unokával lehetnek, és nem agonizálnak azon, hogy megadott időpontban kell menni, tekintve, hogy a lagzik nem random vannak.

Az én anyósomék sosem problémáznak azon, ha adott időpontban kell vigyázni a gyerekre. Én is szívesen fogok segíteni a saját gyerekeimnek es ha megkérnek, hogy elmennének valahova, tudok-e akkor az unokára felügyelni, nem azt fogom mondani nekik, hogy bocs, nekem csak a random látogstás jó, nem bébiszittelek, keressetek bébiszittert, ha lagzira akartok menni.

Te igy fogsz viselkedni a saját gyerekeddel, nem kerhet majd meg téged, hogy vigyázz az unokádra, míg elmennek egy lagziba? Ezt a rosszindulatú, gyűlölködő, szeretetlen mentalitást adod tovább?

jan. 31. 14:57
 47/67 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, öthetes a gyereked. Nem bírod ki, hogy megülj a seggeden??? Ezt komolyan kérdezem.

És, hogyha anyósod felhív húsz percen belül, hogy menj haza, mert a gyerek azóta üvölt?

Könyörgök, nem ilyenkor kell esküvőre menni, amikor ott van egy öthetes újszülött.

jan. 31. 15:26
 48/67 anonim ***** válasza:
62%

#47 látod, hogy van amelyik anyának az a fontos, hogy elhesse a gyerek előtti életét.

Teherbeesés előtt nem gondolt bele, hogy bizony megváltozik az élete...

jan. 31. 15:33
 49/67 anonim ***** válasza:
54%
Nem arra vonatkozoan vart valaszokat a kerdezo, hogy menjen e az eskuvore vagy ne. Hiaba irjatok itt szazan, hogy ti nem mennetek, o dontott, megy. Nem ezzel kapcsolatban kerdezett. Anyosrol van szo.
jan. 31. 15:42
 50/67 A kérdező kommentje:
Jól vagyok, normális hüvelyi szülésem volt és nyilván nem inni meg táncikálni megyünk, hanem kicsit kikapcsolódni, beszélgetni. Ha pedig az van, hogy felhív az anyós, hogy üvölt a lányom, akkor én hazamegyek, a férjem meg vagy marad vagy nem.
jan. 31. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!