Nagyszülői segítség igénybevétele, ki hogyan csinálná?
5 hetes a babánk.
Nem mondanám többemberes babának, napközben egy hangja sincs. Viszont éjjel 2-3x ébred, van, hogy nehezebben is alszik vissza. A férjem már egy hete dolgozik újból. És az az igazság, hogy nagyon kimerültünk, múlt éjjel elaludt, amíg etette a babát (nem történt baj szerencsére). Az anyósom felajánlotta, hogy amíg fenn áll ez a többször ébredés, szívesen segítene nekünk. Akár úgy, hogy délután a babával van, vagy itt alszik hetente 1-2 éjszakát, hogy mi tudjunk pihenni, viszi szívesen a reggeleket is, hogy ne 5-kor induljon a napunk. Ő már nyugdíjas.
Anyukám is mondta, hogy munka után szívesen elviszi a babát egy nagyobb sétára, addig aludjunk, pihenjünk.
Én nagyon örülnék bármelyik megoldásnak, napi 4-5 kávéval élek.
A pici ismeri a nagyszüleit, születése óta sokat látogatják, mi is járunk hozzájuk, szervezünk közös programokat. Szóval nem arról van szó, hogy eddig kétszer látták.
20-as, gondolom, te vagy az, akire még a saját anyja sem nyitotta rá az ajtót szülés után... Sajnálom, és ölelést küldök innen is, hiába voltál ennyire tapló.
Egyébként (nem, mintha bármi közöd lenne hozzá):
-Császármetszéssel SZÜLTEM, különben a babánk meghal. És nem, nem vagy te attól jobb anya, mert hüvelyi szülésed volt.
-Anyatejes baba, szimplán van annyi tejem, hogy fejjek, így más is etetheti. Na, ettől már jobb anya vagyok? Hogy még "túl is teljesítek", hiszen van plusz anyatej a fagyasztóban? Vagy ezt az előnyt elveszítem azzal, hogy a saját apukája is megeteti?

#20 menj te a 'csába
Megkeseredett venlany vagy, vagy egy utálatos kis dög.

A fiam korababa es kotelezoen kellett kelteni 3 orankent. Ferjem az elso 2 hetbe volt itthon azota hagyom pihenni mert dolgozik. 4. Honapja egyedul latom el a picit ejszaka es mindenmasodik nap is teljesen az enyem mert apa dolgozik.
Nekem elsodleges a fiam es minden mas utana. Nincs csiriviri rend bent, de a fiamnak mindig van tiszta ruhaja, mindig tiszta pelus van rajta es minden esetben egybol kap enni is :) es ha ebren van akkor foglalkozok vele nem hagyom az agyba :). Bar mi 2.5 evet vartunk ra , nagyon vart baboca volt :)

Igazából nem látunk rajta változást akkor sem, ha 1 kávét iszom.
Egyszer minimum ébred minden éjszaka. :(

De ha egyszer ébred az miért olyan nagy gond?
Nem rosszbol, de egy ébredés még nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!