Magyarországon létezik petesejdonor igénybevétele? Ha igen, hol, melyik klinika? Mennyibe kerül? Sajnos nem tudunk Brnoi-ba menni. Intézett valaki ilyet Magyarországon?
Magyarországon nem létezik fizetős petesejtadományozás, kizárólag ingyen, nagyon beszabályozott keretek között lehet adományozni petesejtet. Ezzel gyakorlatilag ellehetetlenítik, hiszen ritka kivételektől eltekintve ki menne végig a vizsgálatok-stimuláció-leszívás procedúrán szívjóságból?
Itt le van írva, ki adományozhat:
Van néhány alapítvány, akiken keresztül lehet szürkezónásan, de nem ismerem a részleteket (ha jól tudom nyilatkozik az adományozó, hogy mittudomén, harmadfolú unokatestvéred és sikerdíjnak/adminisztrációs díjnak nevezett összegen keresztül fizeted ki az alapítványon keresztül), mi nem akartunk ilyenbe belemenni és szerencsére megengedhetjük magunknak Brnot.
Köszönöm szépen a választ. Azt hittem van Magyarországon is lehetőség, Sajnos mi nem engedhetjük meg Brnot.
Nagyjából ahogy számoltam 2 millió lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!