Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik vagy itt magyarországo...

Létezik vagy itt magyarországon elfogadott az Amisha név?

Figyelt kérdés
Nézegettem hindu eredetű neveket (elvileg ez az) és női résznél megteszett. Szerintem jó hangzása van, az biztos hogy nincsenek itt sokan Amishák, de szerintem a vezetéknév nem lenne mindegy. Azzal is kéne passzolnia szerintem. Ti mit gondoltok erről a névről?
2017. júl. 16. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Hat.. Itt nem irjak. Azt gondolom amit te. Hogy szépen hangzik de fontos a vezetéknév. Nekem kicsit "idegen" de amugy szep.

2017. júl. 16. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem néztem meg, de így biztos nincs, mert magyarul kiejtés szerint kell adni, és gondolom, Amisa a kiejtés, s-sel.
2017. júl. 16. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:

nincs.

[link]

2017. júl. 16. 23:02
 4/9 A kérdező kommentje:

*Magyarorszagon

Szerintem az Indira, Meena, Monisha,Shaili sem rossz

Ez nem jelenti, hogy ezeket a neveket adnám a lányomnak csak megtetszettek

2017. júl. 16. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsit idegen.
2017. júl. 17. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Szép nevek, de nem egy magyar kislánynak, fonetikus írással meg borzasztó mindegyik.
2017. júl. 17. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem anyakönyvezhető, és nem is szép név.

Kb. ugyanaz a szint, mint a Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper meg Lakatos Nintendó.

2017. júl. 17. 01:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Még ha esetleg el is intézhető a név (mert lehet kérelmezni, miért ne), azt vedd figyelembe, hogy ha csak valamelyikőtök családja nem indiai, az esetleges engedélyeztetés is csak fonetikusan történhet.

Az Amisa még nem durva, hiszen a h-t kihagyva is ugyanaz a név szinte, De a Mena (Mína?), Sairi fura lenne.

2017. júl. 17. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerintem az Ména lenne, a másik meg Séjli lenne vagy Séli.

Az Amishát találtam Anishaként is

2017. júl. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!