Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megy a tv miközben a babával...

Megy a tv miközben a babával vagytok?

Figyelt kérdés

Úgy érte, hogy a baba nem nézi csak te látod/hallod?

3 hónapos lassan a babám és jelenleg nem megy soha a tv ha ő ébren van, de picit azért hiányzik, "unalmas" így vele lenni, ő a szőnyegen, mutogatom cserélgetem a játékait stb.

Nálatok, hogy van? :)

tegnapelőtt 16:44
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
56%
#40 ez fordítva is igaz...
tegnap 14:33
 42/52 anonim ***** válasza:
52%
A másik oldalt nem látom “szuperanyázni”… de még rossz vagy “sz.ranyázni” sem. Ez utóbbi jelzőket a szuperanyázók aggatják magukra, ironikusan - utalva arra, hogy szerintük a másik oldal biztos ezt gondolja róluk, pedig nem hangzott ilyen el.
tegnap 14:59
 43/52 anonim ***** válasza:
56%
#42 lehet nem lett leírva, de az a stílus, hat, anyám....
tegnap 15:01
 44/52 anonim ***** válasza:
43%
Nem olvastam minden kommentet, idéznél, hogy mi volt bántó?
tegnap 15:06
 45/52 anonim ***** válasza:
#39! Nem a #37 vagyok, de az mitől alakul ki, hogy valakinek olyan gyenge lesz a szövegértési képessége, mint például a tiéd? Eleve a kérdés se a gyerek tévénézési szokásairól szól és az a válaszoló se arról írt. Kétlem, hogy ő Bing nyuszit nézne 🙄 Főleg, hogy írta, a gyereknek CSUKVA van a a szeme, miközben a tévében pl.lakberendezési tanácsokat adnak. Nem ismerem azt a nyulat, de nem hiszem, hogy a lakberendezés lenne a fő profilja. Illetve egy babát se láttam még csukott szemmel, háttal a tévével tévét nézni.
tegnap 15:07
 46/52 anonim ***** válasza:
23%
Burkoltan leszaranyáztátok azt akinél megy a tv. A gyerek nem fog fejlődni stb... egyszerűen hülyeségeket beszéltek. A szabályokkal teli gyereknevelésnél lesznek inkább bajok a gyerekekkel. Görcsösen akarnak majd teljesíteni, mert ez az elvárás. Nincs tévé, nincs ez és az. Azt eszed amit megfőztem és lehet még sorólni. Egyszerűen nemtudjátok elfogadni más nevelését csak azért, mert nem egyezik a tiétekkel. Egyből előjön, hogy lefog maradni, ilyen gondot okozol neki és társai. Most mi is kezdjük el szapulni nektek a gyerekeiteket, hogy teljesen elmarad a világtól? Már kb minden dikitalizálva van. Az emberek élete része. Nem mehet a tévé, de neked lehet telefonod. Te nyomkodhatod egész nap. Nemtudtok együtt haladni a korral és bántjátok azoknak a gyerekeit, mert ezekkel a leszólásokkal igen is őket bántjátok. Gondolom nem jártok akkor a gyerekekkel sehova. Vásárólni azért nem mert sok az ember és a zaj nemcsak az anyukáját hallja a gyerek.
tegnap 15:31
 47/52 anonim ***** válasza:
56%

#44 nem kell leirnom semmit, a #46 megtette helyettem, mintha az én gondolataimat írta volna le.

tegnap 15:35
 48/52 anonim ***** válasza:
57%
Tehát az, ha valaki követő a szakertői ajánlásokat, az szaranya. Na de az aki szarik mindenre és mindenkire, ő majd kiválóságot nevel. :D Semmk gond nincs ezzel, valakinek kőművesnek meg betanított munkásnak is kell lennie. :D
tegnap 15:44
 49/52 anonim ***** válasza:
72%

#48 látod erről van szó

Azt hiszed hogy aki tévét néz kiskorában az már debilnlesz ha felnő

Lányom tévé függő volt, és elég szépen halad előre.

Kikérem magamnak és az összes tévés anyukának ezt amit írtál.

tegnap 15:50
 50/52 anonim ***** válasza:
72%

Ja, és a te gyereked lehet hogy agysebesz lesz, de az anyjától mit fog tanulni?

Ja, hogy csak a lenézést azok iránt akik nem diplomásak.

Gratulálok

tegnap 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!