Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járhatok-e még Alpha kapszuláb...

Járhatok-e még Alpha kapszulába (fogyi program), miközben babával próbálkozunk?

Figyelt kérdés
Tudom jól, hogy terhesen már nem szabad, de ha még csak próbálkozunk??
2012. ápr. 24. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos ez egy igen megosztó kérdés! Szerény véleményem szerint ha babát akarsz ne fogyókúrázz nem azért,mert csökkenti az esélyeket hanem mert sok olyan tápanyagot és vitamint vonsz meg magadtól ami amúgy esetleg jobban segíti a termékenyülést! A másik fele,ha terhes leszel biztos felfogsz szedni pár kilót nincs olyan aki ne szedne fel legalább 2-3-4 kg-t így a fogyókúrád nem ért semmit! Remélem kilehet igazodni azon amit írtam!
2012. ápr. 24. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval. Feleslegesen fogyózol, ráadásul ha hamar összejön a baba nem hinném hogy jót teszel neki vele.

Amúgy most komolyan nem bántásból kérdezem de mi a logika abban hogy babával próbálkoztok és fogyózok közbe??

Valahogy nem értem...

2012. ápr. 24. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fogyózom, mindent ugyanúgy eszek: főtt kaját, gyümölcsöt, zöldséget, biciklizem, de mivel napi 10 órát ülök és hazamegyek még főzni kell, stb, stb, kipróbáltam ezt a módszert és ezzel nem kilók mennek le, csak és kizárólag centiben mérhető az eredmény. Küllemre szebb. Viszont ki van írva, ami egyértelmű is, hogy várandósan nem szabad, de gondoltam míg csak próbálkozunk addig lehet-e...
2012. ápr. 24. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet bár felesleges ha összejön a baba azok a centik vissza jönnek!
2012. ápr. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!