Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8honapja probálkozunk a...

8honapja probálkozunk a babával. Soha nem szokott a mellbombóm érzékeny lenni, viszont most nagyon.19-én kell hogy megjöjjön. (szokott késni). Akkor ez most a pé töl van vagy már terhességtöl?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:

még van egy heted!Ha szokott késni akkor lehet pé is meg beágyazódás is!

Minden esetre várd meg a nem várt napját!

drukkolok!

2012. ápr. 12. 08:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy egyiktől sem, csupán most így reagál a szervezeted. Nem minden ciklus egyforma. A peteéréshez már kissé késői, a terhességhez meg korai lenne. Bár írtad, hogy szokott késni, úgyhogy belefér, hogy esetleg mégis valamelyik a kettő közül, de nem biztos, hogy van ilyen jelentősége.
2012. ápr. 12. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem, baba van a dologban.

Azonban ha mégsem, érdemes endokrinológushoz menni és egy hormon vérképet nézni 8 hónap próbálkozás után.

2012. ápr. 12. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én is 19-re nem várom.Az érzékenységen kívül nincsen mellfeszülés/mellfájdalom tüneted?Esetleg mensi szerű görcs vagy hasszurka?

Mindenesetre drukkolok Neked is:-)

2012. ápr. 12. 15:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :) Nemtudom,az a furcsa hogy nekem szinte soha nem szokott érzékeny lenni a mellem.Nagyon ritkán.Igen fáj is érzékeny is.Egyébb tünetem nincs.A beágyazódásra tippelek,na majd kiderül.Utolsó drukkolok :) majd ird meg milett!
2012. ápr. 13. 07:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is most lehetünk még mindketten a beágyazódás környékén.Nálam a baj csak az, hogy a sok jó tünet mellé mint ha összeszedtem volna egy megfázást.Be van dugulva az orrom és kapar a torkom úgyhogy szerintem nekem ez a hónap se jön össze :-(

DE neked nagyon szorítok!!

2012. ápr. 13. 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Ugyan dehogynem :) csak pozitivan.Remélem végre sikerül mindkettönknek.
2012. ápr. 14. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Remélem hozzád majd kopogtat a gólya!!

Nekem sajnos most se jött össze:(Kezdem úgy érezni nekem sose lesz majd nagy pocakom benne kisbabával...

De neked szívből millió drukk!!:)

2012. ápr. 19. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom.Nekem még nemjött meg de nemtudom :( a multkor 10napot késett szoval még bármi lehet.Uj honap uj esély ezt szokták ugye mondani,csak legyen már ereje ez embernek.Sok szerencsét neked a következö hónapban :)
2012. ápr. 19. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves vagy, köszönöm!

Neked pedig kívánom, hogy ne ok nélkül késsen hanem a Baba miatt:)

2012. ápr. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!