8honapja probálkozunk a babával. Soha nem szokott a mellbombóm érzékeny lenni, viszont most nagyon.19-én kell hogy megjöjjön. (szokott késni). Akkor ez most a pé töl van vagy már terhességtöl?
még van egy heted!Ha szokott késni akkor lehet pé is meg beágyazódás is!
Minden esetre várd meg a nem várt napját!
drukkolok!
Szia!
Remélem, baba van a dologban.
Azonban ha mégsem, érdemes endokrinológushoz menni és egy hormon vérképet nézni 8 hónap próbálkozás után.
Szia!Én is 19-re nem várom.Az érzékenységen kívül nincsen mellfeszülés/mellfájdalom tüneted?Esetleg mensi szerű görcs vagy hasszurka?
Mindenesetre drukkolok Neked is:-)
Igen szerintem is most lehetünk még mindketten a beágyazódás környékén.Nálam a baj csak az, hogy a sok jó tünet mellé mint ha összeszedtem volna egy megfázást.Be van dugulva az orrom és kapar a torkom úgyhogy szerintem nekem ez a hónap se jön össze :-(
DE neked nagyon szorítok!!
Remélem hozzád majd kopogtat a gólya!!
Nekem sajnos most se jött össze:(Kezdem úgy érezni nekem sose lesz majd nagy pocakom benne kisbabával...
De neked szívből millió drukk!!:)
Kedves vagy, köszönöm!
Neked pedig kívánom, hogy ne ok nélkül késsen hanem a Baba miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!