Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hónapja próbálkozunk a...

3 hónapja próbálkozunk a babával és azóta amióta pórbálkozunk miden hónapban 1 nappal nő a ciklusom hossza, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen összefüggés. :)
2012. márc. 30. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elotte tablettat szedtel attol rendszeres volt a ciklus. A tabi ezen rendszerezo hatasa kb meg 3 honapig tart, de aztan tortenhetnek ilyen valtozasok, vagy visszaall ugy mint tabi elott, vagy ha nem volt rendszeres akkor most sem lesz az. Ha nem szedtel akkor passz....
2012. márc. 30. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez felettébb érdekes!

Szerintem lehet benne valami!

Ugye pszichésen az ember tud produkálni tüneteket,ráadásul és úgy hallottam hogy próbálkozásnál megzavarodik kicsit a szervezet,megérzi!!

Mi már tavaly ősz óta kerülgetjük nagyon a témát és azóta nekem is össze visszás lett,az amúgy 10 évig pontos mensim!Szóval lehet pszichén,de ez szerintem egyáltalán nem baj,főleg ha csak egy-egy napokat késik!

2012. márc. 31. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet pszichés oka is, hogy nagyon szeretnél babát, és a szervezet kicsit alkalmazkodik. Van aki még terhességi tüneteket is tud produkálni, és több napot késik a menszesze, mégsem terhes, csak nagyon szeretné. Hány napos egyébként a ciklusod?
2012. márc. 31. 08:12
 5/6 A kérdező kommentje:
28 volt most már 31nél tartok
2012. márc. 31. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

8:12-es vagyok

Szerintem a 31 nap még nem gáz, és persze ez változhat korral is. Ha babát szeretnétek, mindenképpen érdemes elmenni nőgyógyászhoz, hogy megnézze minden rendben van-e (rákszűrés, HPV szűrés, UH), és ha nagyon aggódsz, akkor mérd a hődet, vagy nézz ovulációt teszttel. Ezek segíthetnek időzíteni az együttléteket. Ha így sem jön össze még 6 hónapig, akkor érdemes elmenni egy kivizsgálásra.

2012. márc. 31. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!