3 hónapja próbálkozunk a babával és azóta amióta pórbálkozunk miden hónapban 1 nappal nő a ciklusom hossza, mi lehet az oka?
Ez felettébb érdekes!
Szerintem lehet benne valami!
Ugye pszichésen az ember tud produkálni tüneteket,ráadásul és úgy hallottam hogy próbálkozásnál megzavarodik kicsit a szervezet,megérzi!!
Mi már tavaly ősz óta kerülgetjük nagyon a témát és azóta nekem is össze visszás lett,az amúgy 10 évig pontos mensim!Szóval lehet pszichén,de ez szerintem egyáltalán nem baj,főleg ha csak egy-egy napokat késik!
8:12-es vagyok
Szerintem a 31 nap még nem gáz, és persze ez változhat korral is. Ha babát szeretnétek, mindenképpen érdemes elmenni nőgyógyászhoz, hogy megnézze minden rendben van-e (rákszűrés, HPV szűrés, UH), és ha nagyon aggódsz, akkor mérd a hődet, vagy nézz ovulációt teszttel. Ezek segíthetnek időzíteni az együttléteket. Ha így sem jön össze még 6 hónapig, akkor érdemes elmenni egy kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!