Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ovum elvileg holnap lesz, s a párommal próbálkozunk. Tegnap voltunk együtt, de sajna mivel külföldön dolgozik, visszautazott. Mennyi így az esélye, a teherbeeséshez? Nagyon szeretnénk már babát.
Szerintem nagyon kicsi. Főleg, hogy pontosan nem is lehet tudni, mikor van ovu-d.
Szerintem ilyen esetben az a legjobb, hogy félidő előtt 2-3 napon keresztül, meg után 1-2 napon keresztül együtt kell lenni. Mert akkor valamelyik nap (ha minden rendben van) valszeg betalál.
Szerintem is kicsi az esélye!!Nem biztos, hogy kibírják addig a kiskatonák főleg, ha később érik akár egy nappal is a petéd! De mindig vannak csodák! :)
Azért hátha! :)
21hkm
Én kamionos feleség vagyok, gondolhatod...:S
Vasárnap este tudtunk együtt lenni, hétfőn hajnalban ment ki dolgozni, csütörtökön volt ovum, ez tuti.
19 hetes terhes vagyok. :)
Kb. 72 óráig élnek a spermiumok (bár egyik tankönyv azt írta, szélsőséges esetben akár 6 napig is, de ezt már én is kicsit túlzásnak érzem...:D).
Azért nincs veszve minden:)
Szia
Együttérzek Veled,nagyon hasonló a helyzetünk. Az én férjem is külföldön dolgozik.
Mi 8.án voltunk együtt és az én ovulációm 9 vagy 10.-én hajnalban volt. Orvos nézte. 10.-én reggel fél 8-kor már megvolt. Remélem vártak a kiskatonák!!
Drukkolok,hogy jókor legyen az ovud!!!
Üdv: K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!