Akik ovutesztet használtak a teherbeeséshez és be is vált, melyik napokon voltatok együtt, melyik napon jöhetett össze a baba?
Mi is az egymást követő 2 pozitív napon voltunk együtt, majd az azt követő negatív napon. Előtte utána sokáig nem. Azonnal, az első ovutesztes próbálkozás után teherbe estem. Azelőtt 7 hónapig nem sikerült. Rosszkor voltunk együtt. Azt viszont nagyon nehéz megmondani,h. melyik napon sikerült a fogamzás a 3 nap közzül. Szerintem szükség volt mind a 3 napra.
35 h kisfiús kismama
Nekem 2 napig volt pozi,ezeken a napokon és az első nega napon voltunk együtt és sikerült!
Se előtte se utánna pár nappal nem akcióztunk.
Régebben amikor csak az első pozi napon és utánna meg a negán voltunk együtt akkor nem sikerült.
Sziasztok!
Van olyan esetleg, aki pozitív ovu teszt előtti napon történő együttlétből esett teherbe? (Péntek: negatív teszt, este együttlét, szombat: pozitív ovu teszt, vasárnap: pozitív ovu teszt, hétfő: negatív)
Köszönöm előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!