Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megy a tv miközben a babával...

Megy a tv miközben a babával vagytok?

Figyelt kérdés

Úgy érte, hogy a baba nem nézi csak te látod/hallod?

3 hónapos lassan a babám és jelenleg nem megy soha a tv ha ő ébren van, de picit azért hiányzik, "unalmas" így vele lenni, ő a szőnyegen, mutogatom cserélgetem a játékait stb.

Nálatok, hogy van? :)

tegnap 16:44
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki jött ide pontozgatni, nekem minden válasz hasznos 😊
tegnap 17:51
 12/52 anonim ***** válasza:
68%
Nem, és nem is érdemes. Egyrészt a hallási figyelemnek sem tesz jót, és te is kevesebbet beszélsz hozzá, így nem fejlődik megfelelő tempóban az sem. Igen, tudom,hogy most kicsit uncsi,de nyugodtan lehet neki énekelni, együtt játszani, mesélni, akár lefeküdhetsz mellé könyvet olvasni hangosan is. De legyetek együtt, interakcióban.
tegnap 18:44
 13/52 anonim ***** válasza:
16%
13, abból ahogy ide írsz, te már meggárgyultál tévé mellett is. Akkor meg mi értelme volt? :)
tegnap 20:05
 14/52 anonim ***** válasza:
75%
Én mondjuk nem tudom,hogyan kell választ töröltetni, de az biztos,hogy ennek a válasznak semmi köze a kérdéshez. Ez toporzékolós hiszti, és mások szidása,csak mert nem neked lett igazad. Pont,mint egy dackorszakos kisgyerek.
tegnap 21:15
 15/52 A kérdező kommentje:
Én nem is láttam a választ amit töröltek(?)
tegnap 21:24
 16/52 anonim ***** válasza:
91%
#15 az volt a válasz, hogy a lepontozok üljenek csendben, megkukulva egész nap, valami ilyesmi.
tegnap 21:46
 17/52 anonim ***** válasza:
57%
Hihetetlen hogy a Bluetoothos hangszórók korában bármi zene, podcast nem jó háttérzajnak, csak a tv 🙈
tegnap 22:19
 18/52 anonim ***** válasza:
51%
#17 De fényes nappal semmi különbség nincs a között, hogy a tv megy vagy a hangszóró, ha a baba nem a tv felé néz hanem a szoba másik sarkában a fal felé.
tegnap 22:39
 19/52 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Soha. Nem is volt tévénk. Nem anyagi okok miatt,egyszerűen nem akartunk. Nem hiányzott. Olvastunk, egyebek.

Ilyen,hogy rtl, tv2, ma se nézünk. Csak a viasat nature megy,meg a minimaxot nézi a 8.5 éves lányunk.

Az érdekes az egészben az,hogy mikor ide költöztünk 2013-ban, megyeszékhely 10 emeletes tömbbe,az egyik idős néni nem bírta elviselni a tudatot,hogy nincs tv-nk, és később adott nekünk egyet minimális áron. És így megnyugodott a lelkivilága 😀.

Utána meg,mikor a lányunk elmúlt 1 éves,akkor meg világossá vált, hogy ő sokáig nem is nézhet majd tv-t. Akkor meg azért nem néztük egyáltalán. (Autizmus, idegrendszeri problémák, éretlenség, a doki eltiltotta kb a tv-től).

Szóval nem lettünk egy tv-s család... 😀.

tegnap 22:49
 20/52 anonim ***** válasza:
54%

19es vagyok.

Igen, 2 csatorna miatt fizetünk 150 csatornát. Ez van.

tegnap 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!