Ha valaki úgy csinálja végig a 9 hónapot, hogy végig méhösszehúzódása van, miközben szedi a magnéziumot, minden rendben lesz a terhességel és a babával?
Figyelt kérdés
Nekem naponta 3-4 szer van, nem jár fájdalommal.2x1 magne b6-ot szedek.Szerintetek?
16 hetes kismama
2008. febr. 12. 15:55
1/4 anonim válasza:
Nekem az orvosom 3x1 magne B6-ot irt fel, de azt mondta, hogy lehet növelni az adagot, ha görcsök vannak, illetve kiegészitőként a kismamavitamin is nagyon jó görcsoldó.
2/4 A kérdező kommentje:
Löszi a választ.És ha nincs görcsöm , akkor szerinted elegendő ez a gyógyszermennyiség?
2008. febr. 12. 16:57
3/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokat keényedik..én most 27 hetes vagyok 3 napja szedem a magne b6 helyett a béres magnéziumot.Sokkal több a hatóanyag benne elég napi 1 belőlle és 1500 ft.Sztem válts.Én jobban jártam.
4/4 anonim válasza:
Azért ne felejtsük el,hogy a méhösszehúzódás naponta kb10* rövid időre teljesen normális jelenség,és az kell majd a szüléshez is.A hosszabb,erősebb esetleg fájdalmasabb keményedések okozhatnak problémát.Magnézium mellett hatásos ellenszere a pihenés.1-2 nap lustulás csodákra képes.Nekem is volt ilyen a 16-17.hét környékén,amikor éreztem,hogy ez nagyon nem jó,és néhány napig,amikor csak lehetett még az ágyból sem keltem ki.18.héten már gond nélkül autókáztam több száz km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!