Szedjek magneb6-ot? 5 hetes vagyok, néha szurkál a hasam, a doki szerint szedjek napi egyet, mert úgyis kevés magnéziumot szed a magyar nép, vhol meg azt olvasom, hogy nem kell, felesleges/ártalmas. Béres gravidát szedek.
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 14:59
1/5 anonim válasza:
Ha a doki azt mondja, akkor szedjed! Nem ártasz vele és ha szurkál a hasad, akkor meg különösképpen kell!
Nekem volt olyan, hogy a béres magne b 6-ból napi 5-öt kellett bevennem, de a napi kettő végig megvolt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 22. 15:06
3/5 anonim válasza:
Gravida mellett szedtem én is, mert sokat keményedtem. Ha a doki mondja, akkor meg főleg szedd!
4/5 anonim válasza:
szia.Szerintem minden kepp szedjed.en is szedem szinte folyamatosan,volt h napi 3at,de volt hogy napi 6ot ajanlott a doki mert szurkalt a hasam.Ez izomlazito amelett h nyugtat is.most 26.heten napi kettot szedek.nincs panaszom de jobb megelozni...elkerulheto vele a koraszules is.puszi
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!
2011. szept. 22. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!