Mernétek szobabicklizni miközben babával próbálkoztok?
Régen sokat szobabicikliztem, de aztán abbahagytam, mikor elkezdtünk próbálkozni, nehogy amiatt legyen baj. Nagyon vigyáztam magamra, mégis elvetéltem. Utána sajnos sokat gubbasztottam bent és elég sokat ettem és feljött pár kiló. Mostmár megint próbálkozni fogunk ebben a hónapban, de szívesen szobabickliznék megint, hátha lemenne egy pár kiló, nagyon nem tetszik, hogy így meghíztam, főleg, hogy jön a nyár :(
Szerintetek? Mondjuk pozi teszt után nem hiszem, hogy mernék, de addig?
A baba fogantatását semmilyen sport nem befolyásolja. Mozgás és sport csak jót tesz. A fogantatáshoz még az extrém sportok sem befolyásolják.
Terhesség alatt is csak tényleg extrém dolgokat kell elhagyni, de szobabiciglizni, rendes biciglizni lehet terhesség alatt is amíg jól esik.
Mozgás pedig a terhesség alatt nagyon fontos. Ha már megfogant a baba, és nagyon félsz, akkor is séta nagyon fontos minden nap, föleg az utolsó trimeszterben.
Minél jobban elhagyod magad annál nehezebb lesz a szülés.
Nagyon sajnálom a babád, de ahogy te is látod, nem attól fog megmaradni a baba, hogy "nagyon vigyázol magadra".
Szóval rajta, mozgásra fel!!!
Soha nem felejtem el a biológus barátnőmet... késett neki, tesztelt, negatív lett. Megnyugodott, mivel védekeztek is. Közben szépen eljárt aikido edzésekre, esett-kelt, röpült puffant, ahogyan szoktuk:) Aztán a második kimaradt menzesz után már kezdett ideges lenni és elment orvoshoz. Gyönyörű volt a baba szívhangja a doki által készített ultrahangon....:) Egész jól kibírta a babó a 8 hét intenzív aikidot... persze azonnal abbahagyta, miután kiderült a turpisság:)
Egészséges baba nem fog elvetélni a szobabiciklizéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!