Ki nem várja erre a hétre? :-) Mit tapasztaltok? Mióta próbálkoztok? :-)
Holnap reggel akarok csinalni egy tesztet. 4.probalkozos honapban vagyunk, masodik baba lenne, van egy 2 eves kislanyom mar. A lanyom 3.probalkozasra sikerult.
Nem nagyon erzek semmit, gorcsolgetek mintha meg akarna jonni, aztan majd kiderul. Nem nezegetek tunteket mert konnyen be tudja az ember kepzelni.
Én holnap tesztelek,ha nem akkor legkésőbb csütörtökön.
Első baba,szerettük volna,5 hónap próbálkozás.
Pár tünet van,nem beszélem be magamnak.Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Én jövőhét elejére nem várom.
4. tervezett baba, sokadik hónap.
K.
Sziasztok!
Én is Január 9-re nem várom,első babára várunk.
Sajnos volt már 2 vetélésem 8 hetesen,a legutóbbi vetéléstől számítva ez volt a 7. próbálkozós hónapunk,szóval eddig nem vagyok túl szerencsés. :(
Drukk mindenkinek! :)
B.
Nem,nem törvényszerű,hogy beágyazódáskor pecsételő vérzésnek kell lennie,nekem sem volt egyszer sem.
Alhasszúrka nekem is volt mindkét terhességnél,de nem folytonos,hanem inkább ilyen tűszúrás szerűek.
Sajnos ez sem mérvadó,mert sikertelen hónapokban is volt már ilyen.
Nekem most ebben a ciklusban az égvilágon semmi tünetem nincs a mellfájdalmon kívül,eddig mindenféle volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!