Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogyasztottok alkohol, amikor...

Fogyasztottok alkohol, amikor próbálkoztok a babával? Árthat neki?

Figyelt kérdés
Amúgy nem nagyon szoktam inni, de szilveszterre nagy bulit tervezünk. Nekem december 16.án lesz peteérésem, ha esetleg sikerülne, akkor szilveszterkor már ott lenne a baba, de még nem mutatná ki a teszt, így nem tudom, hogy merjek inni vagy nem?
2014. nov. 23. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a baba egészsége lenne a legfontosabb, nem az, hogy te szilveszterkor le idd magadat azért, mert újabb 1 évet éltél a Földön...
2014. nov. 23. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
mértékkel lehet illogatni, de amúgy én nem teném
2014. nov. 23. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

:)

Igyal amennyi jol esik:))))

Ha meg a teszt sem mutatja akkor nem lesz gond!

2014. nov. 23. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Nyugodtan ihatsz, még a terhességed alatt is. Nem lesz semmi baja a babának tőle. Csak akkor, ha állandóan sok szeszt iszol.
2014. nov. 23. 21:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Nyilván nem akarom leinni magam a sárga földig, de azért szilveszterkor egy kis pezsgő, koccintás, csak kell...

Amúgy, most hogy jobban utánaszámolok, december 30.án lesz a nem várt, úgyhogy addigra már lehet kimutatja a teszt vagy megjön. Én lennék a legboldogabb, ha nem innék egy kortyot se, mert a 2 csíkot ünnepelnénk, nem azn újévet :)

2014. nov. 23. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Remelem igy lesz!!! Drukkolok!!'
2014. nov. 23. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel majd három évig vártunk a babára, így igen alkalmakkor megittam egy egy pohár valamit. Mikor kiderült, hogy végre sikerült onnantól már semmit sem a szoptatás végéig.

Sok sikert!

2014. nov. 23. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:

7 hónapos a babám.

Tavaly nyáron nyaraltunk, eléggé lazulósra vettük a figurát. Amúgy ritkán iszom, de ott minden nap, nem is annyira mérsékelt mennyiségben, mellette napi 2 doboz cigi is elment.

Hazaértünk, másnap kellett volna megjönnie. Teszteltem, pozitív lett.

Tehát olyan 3-4 hetes terhes lehettem a nyaralás alatt. Makkegészséges, kiegyensúlyozott baba, még beteg se volt. A terhességem is tankönyvi volt.

Szóval nyugodtan, 6. hétig még nem kapcsolódik rá a rendszeredre, addig nem igazán tudsz neki ártani.

2014. nov. 23. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen! Ha nem vagy komoly alkoholista, akkor az alkohol egyébként is 10-12 óra alatt "kimegy" a szervezetedből, anélkül,hogy bármit hátrahagyna.

Mi most próbálkozunk, most vagyok középidőben, hétvégén vendégeink voltak, és ittam pár pohár bort.

Sőt, nekem pl. az előző terhességemnél a doki ajánlotta is,hogy néha igyak egy pohár jó minőségű vörösbort!

2014. nov. 24. 05:25
 10/10 anonim ***** válasza:

az első időkben (nem tudom pontosan, hányadik hétig) még nem a te szervezetedből, pontosabban nem a bevitt anyagokból kapja a tápanyagot, így nyugodtan ihatsz, nem lesz problémád sem neked, sem a babának.

Sikeres babagyártást :)

2014. nov. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!