Fogyasztottok alkohol, amikor próbálkoztok a babával? Árthat neki?
:)
Igyal amennyi jol esik:))))
Ha meg a teszt sem mutatja akkor nem lesz gond!
Nyilván nem akarom leinni magam a sárga földig, de azért szilveszterkor egy kis pezsgő, koccintás, csak kell...
Amúgy, most hogy jobban utánaszámolok, december 30.án lesz a nem várt, úgyhogy addigra már lehet kimutatja a teszt vagy megjön. Én lennék a legboldogabb, ha nem innék egy kortyot se, mert a 2 csíkot ünnepelnénk, nem azn újévet :)
Mivel majd három évig vártunk a babára, így igen alkalmakkor megittam egy egy pohár valamit. Mikor kiderült, hogy végre sikerült onnantól már semmit sem a szoptatás végéig.
Sok sikert!
7 hónapos a babám.
Tavaly nyáron nyaraltunk, eléggé lazulósra vettük a figurát. Amúgy ritkán iszom, de ott minden nap, nem is annyira mérsékelt mennyiségben, mellette napi 2 doboz cigi is elment.
Hazaértünk, másnap kellett volna megjönnie. Teszteltem, pozitív lett.
Tehát olyan 3-4 hetes terhes lehettem a nyaralás alatt. Makkegészséges, kiegyensúlyozott baba, még beteg se volt. A terhességem is tankönyvi volt.
Szóval nyugodtan, 6. hétig még nem kapcsolódik rá a rendszeredre, addig nem igazán tudsz neki ártani.
Igen! Ha nem vagy komoly alkoholista, akkor az alkohol egyébként is 10-12 óra alatt "kimegy" a szervezetedből, anélkül,hogy bármit hátrahagyna.
Mi most próbálkozunk, most vagyok középidőben, hétvégén vendégeink voltak, és ittam pár pohár bort.
Sőt, nekem pl. az előző terhességemnél a doki ajánlotta is,hogy néha igyak egy pohár jó minőségű vörösbort!
az első időkben (nem tudom pontosan, hányadik hétig) még nem a te szervezetedből, pontosabban nem a bevitt anyagokból kapja a tápanyagot, így nyugodtan ihatsz, nem lesz problémád sem neked, sem a babának.
Sikeres babagyártást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!