Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babára várok próbálkoztok...

Babára várok próbálkoztok azért, hogy itt is terjed a h1n1?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy van-e esetleg olyan aki ezért későbbre tervezi a babát?Már annyi mindent olvasok itt,hogy megfordult a fejemben a kérdés.

Bocs,ha hülyeséget kérdezek, csak kíváncsi lennék.Én már nem tudom mit higgyek erről az egészről:O

2009. júl. 24. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem maga a vírus, hanem a szövődmények jelenthetnek a veszély legyengült immunrendszerű vagy krónikus betegségben szenvedő emberek számára. Majd minden évben volt "mezei" influenza járvány is aminek szövődményeibe is belehaltak néhányan, mégsem emlékszem, hogy bárkin a félelem lett volna úrrá azért.
2009. júl. 24. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden mostanában, ez is túl van spirázva. Az rtlklub kb alig várja, hogy meghaljon valaki, hogy legyen mit bemondani este.

Ha babát akarnék, nem ez a vírus állítana meg.

Már van egy 8 hónapos babám, de nem is aggódok.

2009. júl. 24. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
En sem aggodok pedig 9 hetes kismama vagyok es ahol dolgozom mar 3-an elkaptak. Ketten ismet dolgoznak mert meggyogyultak a harmadik meg mindig betegeskedik otthon. Kulfoldon elek. Szerintem olyam mint a tobbi a virusos influenza, azokra veszeljes akiknek valami miatt gyengelkedik a szervezetuk. Pl szivukkel van baj stb. Szeritnem akik nem szenvednek valamilyen betegsegben azokat ugy erinti mint egy normalis influenza, laz, folyik az orr faj a torok stb. En emiatt nem szuneteltetnem a probalkozast de persze ez csak az en velemenyem.
2009. júl. 24. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a babatervezésnek a H1N1-hez?

Ennyi erővel azt is figyelhetnénk mikor van influenza- , szalmonella járvány , mert ezek isgyengítik az immunrendszert.

A tv mindent felnagyít, az az ember sem a vírusba halt bele, hanaem a szövődménybe.

2009. júl. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!