Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megy a tv miközben a babával...

Megy a tv miközben a babával vagytok?

Figyelt kérdés

Úgy érte, hogy a baba nem nézi csak te látod/hallod?

3 hónapos lassan a babám és jelenleg nem megy soha a tv ha ő ébren van, de picit azért hiányzik, "unalmas" így vele lenni, ő a szőnyegen, mutogatom cserélgetem a játékait stb.

Nálatok, hogy van? :)

tegnap 16:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
64%
Nincs tévénk, én telefonoztam mellette sokat (sajnos), amíg otthon voltam vele. Illetve sokat videóztam, fotóztam. De mivel soha nem ment tévé a háttérben az én gyerek- vagy felnőttkoromban se, nem hiányzott.
tegnap 16:46
 2/37 anonim ***** válasza:
70%

Amikor ennyi idős volt én néha néztem sorozatot szoptatás közben. Ő nem látta.

Amikor 6 hónaposan elkezdett forogva közlekedni onnantól megszűnt a tv-zés, mert már nem lehetett úgy forgatni a tv-t, hogy ne tudjon úgy forogni, hogy lássa...

Addig használd ki, hogy tudod nézni, amíg még te döntöd el merre néz a gyerek :D

tegnap 16:48
 3/37 anonim ***** válasza:
73%

Nem ment anno illetve most se. Tobb szempontbol se, az egyik, hogy a piciknek meg a hang is faraszto egesz nap, hiaba nem latja, a masik meg az, hogy tanulmanyok kimutattak, hogy kevesebbet beszelnek a gyerekhez azok a szulok, akik fel fullel hallgatjak/ nezik a tv-t, mert megoszlik a figyelem vagy epp megfeledkeznek magukrol es csak a tv-t figyelik. En pl ilyen vagyok, ha egyszer megy valami, figyelek is ra, szoval nekem ez egy eros indok volt. De nem itelem el azt se, aki mashogy csinalja, mert nehez.

Pedig en voltam a kepernyofuggoseg iskolapeldaja, ment hatterzajkent allandoan a netflix vagy a youtube, de leszoktam rola.

Nehez volt es most 1,5 eves a kisfiam es most meg nehezebb,mint anno, mert eleg monotonok mar a napjaink, kezdem ezt unni. De hamarosan megyek vissza dolgozni, na akkor ilyen problemam mar nem lesz, az fix :D

tegnap 16:52
 4/37 anonim ***** válasza:
31%

Nálunk megy/ment reggeltől estig.

És néha még babaként is ránéztek...

Most 3 és 5 évesek, hidegen hagyja őket a mai napig. Pedig még most is megy ha itthon vagyunk.

Barátnőm volt ez a be se kapcsolom 10éves koráig típus.

Az lett az eredménye, 2 éves a lánya és ha vendégségbe mennek bárhova is, a gyerek konkrétan katarzisba esik ha tévét lát, leül és bámulja, élvezi. Ha kikapcsolják, hazamennek, kizökkentik a gyereket, akkor minimum 1 óra hiszti, sírás, ordítás van utána.

tegnap 16:56
 5/37 anonim ***** válasza:
72%
Ez gyerekfuggo 4-es. Ha a baratnodnel ment volna a tv, akkor a gyerek valoszinuleg sokkal jobban rafuggott volna, mint a ti gyerekeid. Mert ilyen tipus. Az en gyerekemet nem erdekli, pedig nem latja itthon. O meg ilyen tipus.
tegnap 16:59
 6/37 anonim ***** válasza:
48%
Nálam háttérzajként megy. A gyereket nem érdekli. Jobban elvan foglalva a kúszással, forgással, játékaival mint az, hogy megy-e a tévé vagy sem. Sok nő már mindentől megfosztja magát, pedig nem kell mindent elvenni magunktól több évre előre. A nagylányom néha néz mesét is. Semmi problémája nem adódott még belőle. Sőt pl a bingből sok szituációt tanult már meg kezelni.
tegnap 17:00
 7/37 anonim válasza:
20%
Hogy mennek itt a pontozások...
tegnap 17:05
 8/37 anonim ***** válasza:
35%
Ment a tévé, és most is megy, de nem egész nap ( 2 éves)
tegnap 17:18
 9/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem ment. Akkor tévéztem, ha aludt. Akkor is másik szobában és fülessel.

A második gyereknél annyival csinaltam máshogy, hogy szoptatás közben néztem, ha már bealudt, de akkor is fülessel (nem látta, nem hallotta) és csak éjjel, mert napközben ott volt a nagy, őt meg szintén nem tévéztettem.

Egyik gyereknek se lett semmi "baja" a 3 év alatti képernyőmentességtől (sőt a kicsinél 5 évig tartottunk ki). Nem kattantak rá máshol sem, azóta is ritkán néznek bármit is. Rengeteget olvasnak, sokat társasozunk, nem hiányzik a tévé. Társaságban sincsenek kiközösítve miatta, szociális gyerekek.

tegnap 17:24
 10/37 anonim ***** válasza:
66%
Én addig néztem (hang nélkül, és nem végig), amíg észre nem vettem, hogy ő is nézi... ez sajnos már 2 hónaposan bekövetkezett, azóta nem kapcsolom be. Mondjuk előtte sem voltam egy nagy TV-s, sokáig nem is volt, csak azért ment a háttérben szülés után, mert hogy konkrétan éjjel-nappal fent voltam és szoptattam, és baromira unalmas volt.
tegnap 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!