Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miközben próbálkozunk a...

Miközben próbálkozunk a babával, és várom hogy hátha teherbe esek, mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Első hónapban vagyunk ahogy elkezdtünk próbálkozni.

Eddig gumival védekeztünk évekig a két gyermekünk után.

Hét elején volt az ovum és akkor próbálkoztunk 3x a párom elélvezett bennem. Ma fura viszkető érzést kezdtem érezni a hüvely külső és bemeneti részénél.

Mit tudnék tenni ami nem árt a lehetséges beágyazódási folyamatnak (ha ez bekövetkezne esetleg) de én is megszabadulok ettől a diszkomfort érzéstől.

Dokihoz egy hét mire kapok időpontot. Sperma okozhatja a hüvelyflórám felborulását?

Mit tehetnék? Ez negatívan befolyásolhatja a teherbeesést?

szept. 8. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Most még bármilyen készítményt alkalmazhatsz hüvelyi fertőzésekre, nem befolyásol semmit. Mindent, vagy semmit elv van még ilyenkor. Terhesen már meg nekem anno ezeket javasoltak dokik: gynoxin, lactofeel, fuu, meg még volt egy harmadik is az elején, annak sajnos nem emlékszek a nevére, de c-vitamin is volt benne, ennyi megmaradt😂 meg ilyen tubusbol kellett felnyomni. Igen, terhesen még fogékonyabb voltam ezekre a sz*rokra... :/
szept. 8. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vitagyn C, eszembe jutott, kb 5 hetes terhesen ezt javasolta a doki. A gynoxint pl szerintem később lehet, mert ott külön kérdezte, hányadik hétben voltam, 14 hetes voltam akkor. Most még neked, mivel nem vagy még terhes, szerintem tényleg mindegy, de mindenképpen kezeld valamivel, mert nem jó neked se, ha elhatalmasodik, meg ha tényleg teherbe esnél, csak azon izgulsz, mi baja lehet a babának egy felszálló fertozestol. (Az esetek tobbsegeben amúgy nincs semmi, nekem se volt, de sose lehet tudni.)
szept. 8. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Canesten kúp
szept. 8. 20:57
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Viszont fura mert nem olyan mint egy gombás v bacis fertőzés csak kívül érzem ezt a picit viszkető de inkább diszkomfort érzést. Ezért is gondolkoztam el hogy egyáltalán ez mi lehet..

Vitagyn C krémet használom majd este remélem valamit alakul holnap meg hívom a dokit.

szept. 8. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
4# eleinte így szokott lenni, hogy csak picit viszket kívül, aztán egyre rosszabb. Kezelgesd, és jó lesz :)
szept. 8. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Std szűrés 2 főre.
szept. 8. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

En is vetetnek le kenetet.. kicsit meglepodnek ha 3x nem vedekezunk es mar fertozott lennek..

Egyebkent nem vagy meg terhes.. kar is ezen filozni

szept. 8. 21:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Most vette le a doki 3 hete mert direkt elmentem és megnézte hogy rendben vagyunk. Ezért sem értem..
szept. 8. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a fertőzéseket nem csak nemi úton lehet elkapni...ne kombinaljatok már rögtön
szept. 8. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom alapból sem volt elég savas a hüvelyed, csak mivel gumival védekeztetek ezért nem találkozott a lúgos ondóval, ami most rontott a helyzeten. Egyelőre inkább a flóra helyreállítását céloznám meg. Remélhetőleg nem használsz rendszeresen semmit, ami elviekben erre hivatott (lactobacillusos intim mosakodó, stb), mert azok hosszútávon inkább károsak.
szept. 8. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!