Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magne B6 szedhető, miközben...

Smallkitty kérdése:

Magne B6 szedhető, miközben próbálkozunk a teherbe eséssel?

Figyelt kérdés
Férjemmel kisbabát szeretnénk, de problémát okoz, hogy "görcsölök" a babán, emellett nagyon stresszes a munkám is, és sokszor nem tudok aludni, feszült vagyok. Ajánlották a Magne B6-t. Lehet szedni ezt ilyenkor?

2014. febr. 19. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen lehet, terhesség alatt is szinte mindenki szedi. A baba témán nem fogsz töle kevésbé görcsölni a munkahelyi stresszre feszültségre viszont jó lehet
2014. febr. 19. 18:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) és mennyit érdemes szedni belőle?
2014. febr. 19. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
szedhetsz csak ne túl sokat mert a magnéziumnak is van maximális adagja és valamennyit az étkezéssel is viszel be. de terhesnők is szedik, görcsökre
2014. febr. 19. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
200mg-ot szedhetsz.
2014. febr. 19. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne szedni?! :D Nem kell a terhességhez kötni. (De terhesen is ajánlott) Másfél éve szültem és még mindig szedem néha napján. Pont a stessz és a feszültség miatt. Ezt bármikor szedheted.
2014. febr. 19. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is babát szeretnék, és pont ma vettem magnéziumot (365mg), mert én is nagyon feszkózok, hogy végre terhes legyek. Persze a barátok, családtagok könnyen mondják, hogy "ne görcsölj rá", csak azt nem tudják, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni. (Benne vagyok már a korban, és nemrégen halt meg a kisbabám.)
2014. febr. 19. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nagyon sajnálom. Én is elveszítettem a babát, 30 fölött vagyok már nem is 1-2 évvel, és egy éve újra próbálkozunk, eddig sikertelenül. És mostmár én is görcsölök, hiába mondják, hogy ne görcsölj rá, amit akar az ember, arra nem tud nem gondolni. Arra kérlek, hogy írd majd meg a tapasztalataidat a magnéziummal kapcsaolatban, hogy használt-e. Hátha én is bevetem :-)
2014. febr. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!