Más is érezte úgy, hogy végtelenül hosszúak a napok a babával?
2 hónapos a lányom és eljutottunk oda amikor már sokat van ébren. Egyszerűen úgy érzem elfogytam. Énekelgetek, bohóckodunk, hasalás, kontrasztkártya minden ami csak eszembe jut és alig telik az idő. Csak úgy lerakva nincs el, igényli a "szórakoztatást" de ugye még túl sok mindent nem tudok csinálni vele. Gondolom (remélem) jobb lesz amikor már megfogja a tárgyakat, forogni kezd, de jelenleg úgy érzem sose jutunk el odáig, vánszorognak a napok. Délután másfél óra séta.
Éjjel se tudom korán letenni addigra beüt a hasfájás, jön az órákig tartó ordítás.
Más is érezte így?
Szívesen fogadok ötleteket mivel lehetne elfoglalni.
#50! Jaj, azt én is imádnám! Mondtam is neki múltkor, hogy milyen jó lenne, ha ott szépen elaludna, nem sajtkukacoskodna össze-vissza mindig nálam. Eszében se volt. Erre másnap életében kb.először elaludt, pont, amikor nem kellett volna, mert épp rohantunk valahova🤦🏽♀️
De mostanában végre rászokott, ha időben elaltatom cicivel, akkor 2 perc alatt bealszik és nem zavarja, ha kiveszem, csak nem szabad elmozdulnom. Nem is mernék, mert félek, hogy leesne(kanapé). Innen már csak egy lépés, hogy hagyja, hogy berakjam az ágyába, miután elaludt, nem? Na jó, jó nagy lépés 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!