Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is érezte úgy, hogy...

Más is érezte úgy, hogy végtelenül hosszúak a napok a babával?

Figyelt kérdés

2 hónapos a lányom és eljutottunk oda amikor már sokat van ébren. Egyszerűen úgy érzem elfogytam. Énekelgetek, bohóckodunk, hasalás, kontrasztkártya minden ami csak eszembe jut és alig telik az idő. Csak úgy lerakva nincs el, igényli a "szórakoztatást" de ugye még túl sok mindent nem tudok csinálni vele. Gondolom (remélem) jobb lesz amikor már megfogja a tárgyakat, forogni kezd, de jelenleg úgy érzem sose jutunk el odáig, vánszorognak a napok. Délután másfél óra séta.

Éjjel se tudom korán letenni addigra beüt a hasfájás, jön az órákig tartó ordítás.

Más is érezte így?

Szívesen fogadok ötleteket mivel lehetne elfoglalni.

nov. 9. 14:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

#10! Hú, ez tényleg nagyon hasonló. Én egész terhesség alatt azon voltam, hogy bagoly típus legyen. Mondhatjuk, hogy bejött. Túlságosan is🤣

Dettó ugyanez. Rajtam is ordít. Az altatásom meg egyenesen sértésnek veszi. Én is vártam a megváltó rezgő széket, abból kiindulva, hogy babakocsiban alszik. (Természetesen nem órákig hagynám benne, csak mindenhol máshol 2 óra altatás után alszik max.5percet és ébred ordítva, hiába vagyok mellette/alatta. Babakocsiban meg kint fel se lehet ébreszteni. Ebből gondoltam, hátha mélyebben bealudna és át tudnam rakni.) Na, de nem jött be. Elvan benne, ha 1. Nem álmos 2.Rezeg 3. Zenél 4.Pörgetem rajta a vackokat. Szóval pont arra nem jó, amire vettem😂

Az én kedvenc mondatom, hogy peeersze, nem is sír. Ugyanis házon kívül a világ legnyugodtabb gyereke.

Mellette próbálom befejezni a lakásfelújítást, plusz dolgozom heti pár órát. Ne menjünk bele, mekkora sikerrel 🤣

nov. 9. 16:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyanaz a gyerekünk 😁 amíg kint van ő a nyugalom szigete. Vihetjük orvoshoz, rokonhoz vagy csak sétálunk, senki se hinné, hogy amúgy mi megy itthon 🥲
nov. 9. 16:59
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

12! Ne is mondd! Kérdezem a védőnőt, orvost, mit csináljak vele? Hát, semmit, minden jó, nem is sír.

Most fél órája próbáltam altatni, mert már jelezte, hogy nagyon álmos, végig ordította, löki el a kezem. Kijöttem, hogy vegyek egy nagy levegőt, mert már kikészít ez az állandó kudarc. Ahogy kitettem a lábam, abbahagyta az ordítást. Itt meg mindenki csak azzal jön, ne hagyjuk sírni. Oké, akkor költözzek el?😂

nov. 9. 17:19
 14/26 babyboom567 ***** válasza:
44%

Én nem a gyereket szórakoztattam, hanem a tevékenységeimet meséltem neki.Vagy mesét mondtam hangosan, vagy youtuberól szólt mese(nem nézte, csak a hangot hallotta).Pl vasalás közben magyaráztam.Elmeséltem ami eszembe jutott.Ugy is mondhatnánk, hogy hangosan gondolkodtam.Vagy mikor ilyen kicsi volt kb a nap nagy részében szoptattam, akkor meg sorozatoztunk,star trek végtelenítve:)

És nem akarlak elkeseríteni, de ez ettől nehezebb lesz.Bár kinek hogy.

nov. 9. 17:21
 15/26 anonim ***** válasza:
#14! Ok., de az enyém például túlordítja a youtube-ot. Rengeteget beszélek nem is hozzá, hanem vele, mert válaszol is. De ordítás közben fölösleges.
nov. 9. 17:27
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem meza vele kirándulni, programokra, kávézni békülni, vásárolni, kb bármit?! Senki nem mondta, hogy otthon kell megbolonsulni. És nem, nem lesz rosszabb, ahogy most sem rossz. A gyerekneveles sosem rossz, sőt.. Csak nem kéne így felfogni.. A gondolkodasoddal van baj. Kicsit tehetetlennek ja tűnsz, alacsony ingerkuszobbel.
nov. 9. 17:43
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem pihiszék,hinta. Fischer Price volt nekünk, rendesen hintáztatja a gyereket, nálunk egy csomót aludt benne a középső és a kicsi is, a nagynál sajnos nem tudtam,hogy létezik 😭
nov. 9. 21:04
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

Lionelo Otto hintánk van, megváltás volt esténként a visító babával.

Kiraktam magam mellé a konyhába míg főztem, őt ringatta a cucc (elemes uh nem kell lökni) én meg csináltam a dolgom meg magyaráztam neki.

Mondjuk az enyémről kiderült hogy tejfehérje érzékeny, kapott új tápszert és 2 nap múlva egy hangja nem volt. Előtte meg full hülyének nézett a doki mert minden baba sír, kólikás. 8x vittem orvoshoz hogy ez nem normális, a mélyponton 13 órát ordított egy nap 20 perc beájulós alvásokkal.

Szóval én ezek után nem hiszek a hasfájás ok nélkül sztoriban, valami okozza, inkább ennek próbálj utánajárni.

nov. 9. 21:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#8: A mi kisebbik gyerekünkről írsz? :D Az első 4 hónapját végig sírta és azóta sem épp egy néma levente. De ha elmegyünk, meg szokták dicsérni, hogy milyen csendes és nyugodt. Erre csak hümmögök, de amikor apósnak dicsérték, szemébe nevetett az illetőnek, mert ő nem csak "kampány időszakban" látja. És nekem sem hitte el az orvos stb. hogy rengeteget sír és sehogy sem tudom megnyugtatni. Volt, hogy a szoptatás sem segített. Az a szerencsém, hogy mindkét ági nagyszülők, nagynéni megerősítette, hogy nem én vagyok a túlérzékeny, tényleg sokat sír(t). A másik szerencsém velük, hogy nem csak a szájuk járt, hanem sokszor át is vették tőlünk egy kis időre a babát, mert napi kb. 8 óra sírás és mellé egy dackorszakos kisgyerek azért kikezdte a férjemmel az idegeinket.
nov. 9. 21:59
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

18-as, pedig a hasfajas egy teljesen normalis, elettani folyamat.

De nem minden esetben es mertekben!

Te jol erezted, hogy nalatok valami baj van, ennyi siras nem normalis, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki igy jar 🙂

nov. 9. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!