Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én gyerekem néz ki...

Csak az én gyerekem néz ki mindig úgy, mint egy háborús menekült? Vagy más gyereke is képes végtelenül koszos lenni?

Figyelt kérdés

Az én fiam mindig úgy néz ki, mintha 1 hete nem fürdött volna.

Általában délelőtt és délután is kint vagyunk. Ha kimegyünk, onnantól csak fürdés után van bemenet.

De valahogy az első 10 perc után már koszos. Nem csak a ruhája. Az arca, a keze, a lába. Mezítláb megy mindenhova, sarazik, homokozik, krétázik. És állandóan vastagon koszos. Nyilván nem fogom 5 percenként törölgetni, ha bemegyünk, fürdik.

De itt az utcában van több gyerek is, ők mindig olyanok, mintha most jöttek volna a zuhany alól. Nem tudom hogy csinálják. :D

Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én gyerekem ilyen. :D

aug. 17. 10:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
És az mért baj?
aug. 17. 10:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a te embered 😅. 2 gyerekem van 1 9éves fiú, aki mindig tiszta, rendezett, nyugodt és kedves. Megy egy 2 éves kislány aki mindig maszatos, ragacsos kezű, a ruháit képes kilyukasztani néhány perc alatt. Nagyon sok ruhát tönkretesz a foltokat nem mindig sikerül kimosni.

A fiamnak pici baba korától mindig új ruhát veszünk, a kislánynak már nem , neki veszek használt ruhacsomagokat.

Míg nem volt gyerekem, azt hittem az olyan ragacsos, majszos gyerekkel nem törődnek. Most már tudom, hogy tévedtem.

Egyformán neveljük a gyerekeket.

De mégis nagyon mások.

aug. 17. 10:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsős lett anno a legnagyobb lányom, és az ideiglenes iskola udvara nem volt befejezve,első hét első tanítási nap- sosem felejtem el mikor mentem érte, és az én kis lányom olyan volt mint ...hagy ne mondjam:DD

Nincs gond, gyerekek, és játék mindenek felett. Haza viszed és lefürdeted, ha kell egy nap kétszer..:D

aug. 17. 10:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
2 De cuki:D
aug. 17. 10:49
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam, hogy baj. Csak érdekel, hogy más is van-e hasonló helyzetben?

A ruha nálunk is fogyóeszköz. A nővére ruháit simán el tudtam mindig adni, az övét esély nincs. Hiába akármilyen hiperszuper folttisztító, sokszor nem jön ki. :D

aug. 17. 10:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár unokaöcsém már középiskolás, de emlékszem, amíg kicsi volt, rendszeresen hordtam játszóterezni. Hazaérve általában vegytisztítani kellett a gyereket, mert volt azon minden - homok, fű, amit vittünk innivalót általában magára löttyintette.. ez ilyem. Aztán kinőtte ezt a kismaszat korszakát. Kitartás!
aug. 17. 10:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nekem két kisfiam van, imádnak pocsolni, sarazni, krétázni. Mindjuk ilyenkor nyáron nem igazán van rajtuk ruha a kertben, de tavasszal és ősszel folyton koszos. Most csak ők.

De sztem ez rendben van, fedezzenek fel, játsszanak, ne arról szóljon a gyerekkorgyerekkor, hogy semmit nem lehet csinálni. Nálunk a szomszéd gyerekének nem lehet semmit, max. a homokozóban ülni, na ő olyam tipikis tiszta gyerek, mert ha másfele veszi az irányt, az anyja már rohan, hogy nem mehet sehova.

aug. 17. 10:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy tud olyan lenni, mint egy kismalac a dagonya után. Én is hagyom, azért megyünk a játszótérre, mamához, a telekre, hogy kiélje az ilyen kismalac hajlamait.

Hol, mikor legyen gyerek, ha nem ilyenkor?

Kíváncsi leszek a második gyerekünk mennyire lesz partner a koszolódásban :)

aug. 17. 10:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim is állandóan koszosak 🤣 pedig eskü mosok és fürdeneknis napi 2x is
aug. 17. 11:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is állandóan koszos.😅 Ahogy oda érünk a játszótérre,már veszi is le a szandálját és a zoknit. Az egyik helyen ilyen fekete gumi alap van. Gondolhatod,hogy néz ki a lába már az első 2 perc után🤣 hiába törlöm le nedves kendővel mielőtt vissza vesszük,nem jön le teljesen még fürdésnél a fürdetővel sem.🥲 Az arca is tiszta fekete szokott lenni a ruháiról meg ne is beszéljünk inkább.😄
aug. 17. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!