Ti ilyen helyzetben nem féltek a gyerekvállalástól?
Gondolok itt a terrorizmusra,bevándorlókra,háborúkra, tényleg ilyen bizonytalan a,jövő? Vagy csak velünk hitetik ezt el?
Hogy-hogy ti nem féltek?
Facen olvastam (vagy igaz vagy nem) hogy putyin atomtámadáson gondolkozik...
Én emiatt is félek belevágni. Mi lesz a gyerekeimmel?:(
Minden vélemény érdekel.
Tudni kell,h nem ezen jár éjjel nappal az eszem,csak néha megingok.
Szia. Köszi a,válaszod. Nem,nem én vagyok az. Egyszer tettem fel azt hiszem még tavaly vagy idén január fele hasonló jellegű kérdést de ennyi.
Nem találom a kérdésemet sem,h esetleg kiemeltethessem.. na mind1..
Köszi.
En attol felek altalaban,hogy fara maszas kozben elut egy villamos......
Ettol fuggetlenul 3 gyereket szultem.
Ha az orszag helyzeten,a vilag helyzeten mulna a gyerekvallalas,soha senki nem szulne.
Nem.
Sose volt úgy, hogy (valahol) ne lenne háború, de attól még nem áll meg az élet, az emberek házasodnak, gyereket vállalnak, dolgoznak...
És szerintem sokkal jobb helyzetbe vállalunk mi, mint pl.: nagyszüleim a világháború(k) alatt (egyikük 1899-es születésű volt, apukám a 2. házasságából született).
Ha mindenki így gondolkodna, soha, senki nem vállalt volna gyereket. Mindig van valami, ami nyugtalanító lehet, de az élet egész egyszerűen megy tovább, a maga útján.
Érdekes, hogy a magyarok mennyire paráznak a terrorizmustól, bevándorlóktól, miközben olyan országokban, amik valóban érintettek, ahol volt már terrortámadás, ahol tényleg nagyobb tömegben élnek közelkeleti bevándorlók, ott jóval kevésbé tartanak ilyesmitől a helyiek.
Nekünk idén év elején született meg a második babánk, és jövő nyáron szeretnénk elkezdeni próbálkozni a harmadikkal. Az általad említett dolgoknál sokkal jobban zavar az itthoni morál, az oktatási rendszer megkérdőjelezhető minősége, az egészségügyi ellátás színvonala, ezek ugyanis valóban érintenek szinte mindenkit az országban.
Teljesen igazatok van. Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Várok még:)
Második babát tervezzük csak emiatt elbizonytalanodtam!
Féltem a "gyermekeim"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!