Veletek előfordult már hogy hajnalban amikor sírással ébresztett kisbabátok és a férjeteknek hajnali 4 órakor kipattant a szeméből az álom és menekültek ki a szobából?
Hogy még a gyermek sírést se hallja.
Nem hogy segített volna megszüntetni a problémát hanem még menekült is.
Amúgy is 5-kor szokott kelni de fél 6 kor is simán ráérne mert csak ücsörög a hűvös konyhában és szívja a cigit egyiket a másik után közben 7-8 adag kávét megiszik.
Ráadásul munka előtt volt, és nem egyszer csinálja meg velem hanem minden nap.
Azt mondja hogy ő már olyankor nem tud vissza aludni és fogja magát kilóg wc-re , azt mondja mingyá jön aztán sehol senki.
Kibújik az apaság alól mert ő dolgozik de amikor meg itthon van akkor meg azé nem veszi át mert ő pihen.
Ma mikor kimostam a cumis üveget látta rajtam hogy mérges vagyok, és beállt segíteni.
Ha ő pihenhet én mikor pihenhetek?
Már ne is haragudj, nem rosszindulatból írom, de a láncdohányzás és a lánckávézás gondolom, nem a baba születése után kezdődött (arról nem is beszélve, hogy bent, a lakásban cigizik, nyilván nem most szokott rá, bármikor rágyújthatott eddig is odabent...).
Szóval nem rosszindulatú itt senki, de nem árt végiggondolni, mielőtt gyereket vállal az ember, hogy kivel is vállalja...
Egyébként a kérdéseidre a válasz: nem, nem fordult elő, olyan fordult elő, hogy fel sem ébredt a gyereksírásra (négy évvel ezelőtt, mikor a kisfiunk született).
A pihenésről pedig csak annyit, hogy - bár közhelynek számít - az anyaság valóban 24 órás szolgálat. Ezzel nem azt akarom írni, hogy folyton neked kellene mindent csinálni, mert segítség és pihenés mindenkinek járna, de neked olyan párod van, akire nem számíthatsz. Vagy beletörődsz, vagy a sarkadra állsz, és nem hagyod magad... De ehhez nem az kell, hogy lássa, miközben a cumisüveget mosod, hogy mérges vagy, hanem az, hogy elmondd, mit várnál el tőle... Sok sikert hozzá.
Ez már megtörtént megbeszéltünk mindent , de ha nincs kedve hozzá akkor nincs segítség, és igen ő is olyan hogy nem ébred fel a gyermek sírásra mér volt hogy este 6-9 figyelt rá amíg én ledőltem egy kicsit mert sem éjjel sem nappal nem tudtam aludni és igen 2 óra hossza múlva arra ébredtem 2 szobával odébb hogy sír a gyermek ő meg alszik mellette.
Ás igen nem mostanában kezdte a dohányzást, csak így van egy jó kifogása miért kell kimennie ha korábban ébred.
És van egy külön bejáratú konyha ahol cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!