Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már hogy...

Veletek előfordult már hogy hajnalban amikor sírással ébresztett kisbabátok és a férjeteknek hajnali 4 órakor kipattant a szeméből az álom és menekültek ki a szobából?

Figyelt kérdés

Hogy még a gyermek sírést se hallja.

Nem hogy segített volna megszüntetni a problémát hanem még menekült is.

Amúgy is 5-kor szokott kelni de fél 6 kor is simán ráérne mert csak ücsörög a hűvös konyhában és szívja a cigit egyiket a másik után közben 7-8 adag kávét megiszik.

Ráadásul munka előtt volt, és nem egyszer csinálja meg velem hanem minden nap.

Azt mondja hogy ő már olyankor nem tud vissza aludni és fogja magát kilóg wc-re , azt mondja mingyá jön aztán sehol senki.

Kibújik az apaság alól mert ő dolgozik de amikor meg itthon van akkor meg azé nem veszi át mert ő pihen.

Ma mikor kimostam a cumis üveget látta rajtam hogy mérges vagyok, és beállt segíteni.

Ha ő pihenhet én mikor pihenhetek?

2013. nov. 20. 08:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szió!!

Nekem van egy 6 éves kislányom , az én párom mindig olyan volt hogy segített mindenben még a terheség alatt is összetehetem a 2 kezem hogy ilyen férjem van. Most született meg 10 hete a kis fiunk , most is besegít de nem annyit , hétvégén inkább. De szerintem egy nagyon pici baba mellett bőven van időd piheni , mert amikor a kisbabád alszik akkor te is alszol vele kicsit, amikor legközelebb elalszik akkor megcsinálod házi munkát és közben megfözöl. Én nem várom el a páromtól hogy segítsen hiszen dolgozik és elfárad szerintem azért a gyerekkel lenni itthon nem nehezebb mint munkába menni és dolgozni hiszen itthon pihenhetsz amikor a babád alszik a házimunkát pedig késöbbre is lehet hagyni amikor legközelebb elalszik . Sajnálom hogy ilyen pasit fogtál ki. Az én párom is viszont reggel meló elött ha egy órával hamarabb kell a pici ő se tud tovább aludni , és én ezt megértem viszont ő mindig megkérdezi segítsek valamit , én persze azt válaszolóm hogy nem hiszen még szoptatom a gyereket , így elindul álltalában hamarabb melózni . Párod hogy meg fog-e változni nem lehet tudni , de amit leírtál abból nem nagyon hinném, viszont őt is meglehet érteni. Párod mit dolgozik ? Soha nem lehet tudni hogy megváltozik -e. Viszont az tényleg durva hogy bent a lakásba dohányzik. Az én párom is dohányzik de kimegy mindig az udvara. Hétvégén se szokott besegíteni a párod ?

2013. nov. 20. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Beszéltél vele erről? Hogy a gyerek a közös döntésetek volt, így közös a felelősség, esetleg néha besegíthetne? Ha nem is hajnalban, mondjuk dél után, munka után, bármikor. A dohányzás-kisgyerek mellett elég gusztustalan szokás.

Te pedig próbálj nap közben a gyerekkel pihenni.

Nálunk apuka reggel 7-kor elmegy, este 7-8 felé ér haza, nem vártam el tőle soha, hogy éjjel ő keljen a gyerekhez. Viszont nem szégyellek délután lefeküdni aludni, ha arról van szó. Ne csinálj mártírt magadból. Mondjuk mosogatás helyett feküdj le aludni, hidd el, megvár.

A problémáról pedig beszéljetek.

2013. nov. 20. 11:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Vonatokat javít és reggel fél 7 kor indul dolgozni és 5 órára itthon van.

És a konyhában dohányzik mamával együtt van ajtó azt olyankor be is csukják és elég gyakran kinn ülnek és beszélgetnek közben , valószínűleg ha ki kéne menniük akkor nem cigiznének annyit.

De hát ez már évek óta így megy.

Nagyon gyakran van hogy el kell mennem wc re, vagy dolgom van és addig mondom a páromnak figyeljen rá addig, de mire vissza érek addigra látom már le is passzolta a mamának a babám és mind a ketten a szobában vannak ő meg a számítógép előtt hallgatja a zenét.

Nem úgy megy hogy ha fáradt vagyok amikor alszik a babám én is letudok feküdni, nagyon rosszul alszik 2 órát tartom a kezemben ringatom mire alszik fél órát.

Egyedül csak a babakocsiban alszik el sokáig akkor is csak kint.

Ha leteszem sír. Nem lehet egymagában hagyni.

Múltkor itthon volt a párom és mondtam neki figyeljen rá míg vasalok, teljesen el voltam maradva a melóval, 5 percenként jött be utánam hogy mikor végzek már a vasalással mert nem nyugszik meg a kezében csak akkor ha sétálgat vele a vállán.

De hát ő már járókába akarta volna tenni újszülötten, füstölt kolbásszal etetné ,fogalma sincs dolgokról.

2013. nov. 20. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy fog-e változni? Persze. De hogy jobb lesz-e, vagy rosszabb, az rajtatok áll.
2013. nov. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!