Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én gyerekem néz ki...

Csak az én gyerekem néz ki mindig úgy, mint egy háborús menekült? Vagy más gyereke is képes végtelenül koszos lenni?

Figyelt kérdés

Az én fiam mindig úgy néz ki, mintha 1 hete nem fürdött volna.

Általában délelőtt és délután is kint vagyunk. Ha kimegyünk, onnantól csak fürdés után van bemenet.

De valahogy az első 10 perc után már koszos. Nem csak a ruhája. Az arca, a keze, a lába. Mezítláb megy mindenhova, sarazik, homokozik, krétázik. És állandóan vastagon koszos. Nyilván nem fogom 5 percenként törölgetni, ha bemegyünk, fürdik.

De itt az utcában van több gyerek is, ők mindig olyanok, mintha most jöttek volna a zuhany alól. Nem tudom hogy csinálják. :D

Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én gyerekem ilyen. :D

aug. 17. 10:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Jelen.😂 Eddig azt hittem csak nálunk van ez.
aug. 19. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!