Csak az én gyerekem néz ki mindig úgy, mint egy háborús menekült? Vagy más gyereke is képes végtelenül koszos lenni?
Figyelt kérdés
Az én fiam mindig úgy néz ki, mintha 1 hete nem fürdött volna.
Általában délelőtt és délután is kint vagyunk. Ha kimegyünk, onnantól csak fürdés után van bemenet.
De valahogy az első 10 perc után már koszos. Nem csak a ruhája. Az arca, a keze, a lába. Mezítláb megy mindenhova, sarazik, homokozik, krétázik. És állandóan vastagon koszos. Nyilván nem fogom 5 percenként törölgetni, ha bemegyünk, fürdik.
De itt az utcában van több gyerek is, ők mindig olyanok, mintha most jöttek volna a zuhany alól. Nem tudom hogy csinálják. :D
Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én gyerekem ilyen. :D
aug. 17. 10:22
21/21 anonim válasza:
Jelen.😂 Eddig azt hittem csak nálunk van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!