Ha a gyereketekkel egy csoportba raknak menekült gyereket (ahogy tervezik, óvodában, iskolában), akkor átíratjátok máshova majd vagy elfogadjátok a helyzetet?
inkább mint hogy kisebbséggel tegyék össze,
meg ragadhatna is rá az angol
Nem íratnám át.
4-es a roma gyerekeknek is így utánanézel? Mert bizony azok is szoktak nagyon rossz körülmények között élni...
Angolul beszélnek szerinted? A felnőttek közül is kevesen és csak pár szót.
Miért íratnád át? Kérdeztem, átíratnád-e, nem peddig azt mondtam, h írasd át. Úh erre a kérdésedre ugye nem kell válaszolni? Csak kíváncsi vagyok, ki hogy gondolkodik.
"Tbc-s vagy leprás beteget nem találtak eddig az illegális bevándorlók között, viszont szifiliszt és hepatitis B-t többüknél is kimutattak, és HIV-, illetve hepatitis C-fertőzöttet, valamint hastífusz- és paratífusz-hordozót is azonosítottak már – tudta meg a Napi Gazdaság."
"Nem íratnám át. Még a végén olyan felnőtt lesz belőle, akiben ez a kérdés felmerül egyáltalán."
Igen, felmerül, mert olvastam egy cikket tegnap és volt hozzá kb 300 komment. És mivel itt GYK-n anyukák vannak, gondoltam megkérdezem a véleményeteket. Kíváncsiságból. ÉS: nem tudod én mit tennék, mert nem írtam erre semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!