Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha a gyereketekkel egy csoport...

Ha a gyereketekkel egy csoportba raknak menekült gyereket (ahogy tervezik, óvodában, iskolában), akkor átíratjátok máshova majd vagy elfogadjátok a helyzetet?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 15:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%
Milyen biblia? Nincs ott semmi mellette. Nem is tűrnék, még ha oda is akarnák tenni.
2015. aug. 14. 21:24
 22/28 Netre járó lélek ***** válasza:

Muszlimoknak a Korán. Keresztényeknek a Biblia. Sok keresztény nem bánná, ha minden háztartásban az első helyen lenne. Nem hiába léteznek keresztény terrorszervezetek sem. Akiknek módszere, szinte azonos a dzsihadistákkal. Csak a tematika már.

Sőt léteznek buddhista, és shintoista terrorszervezetek is.

Csak mert 5-10%-uk egy degenerált fatökű barom, azért nem kéne általánosítani. Jaj nem járatom oda abba az óvodába, mert elkap valamit attól a kis afgántól. Az apja-anyja biztos, hogy terrorista, akkor ő is az lesz.

S mi van azokkal a jó és rendes magyar szülőkkel, akik még meg sem gyógyult a gyerek, de beadják az óvodába, mire végig fertőzi az egész csoportját, meg utána az óvodát.

2015. aug. 16. 01:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Az általánosítás az ember pszichológiai védőrendszere.

5-10% volt eddig, csak ennyit tudunk. És a megelőlegezett jóindulatnak isszuk a legtöbbször a levét.

Engem nem érdekel senki más, ha a gyerekemről van szó; ez engedtessék meg nekem. Nincs annyi gyerekem, hogy megengedhessek magamnak bármi esetleges utólagos kiderülő utóhatást.

De nem zavar, ha más az első vonalba küldi a sajátját; szíve joga, intézze el a saját lelkiismeretével és a homályos koncepcióival.

2015. aug. 16. 02:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű átiratni , de addig mennék míg nem sikerülne!!

Természetesen hogy átiratnám ki a franc akarná hogy ezektől a retkektől valamit elkapjon a gyereke!

Ez a borzasztó hogy màr ilyenekről beszélünk ,mintha arról lett volna szó hogy takarodnak tovább!!

2015. aug. 17. 22:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Én átíratnám. Ők teljesen más kultúrából érkeznek, az erőszak nekik olyan természetes, mint nálunk a fogmosás. Olyan szegény országokból is jönnek, ahol a gyerek azt se tudja, hogy játszani lehet, mi is az a játék, wc-t még életében nem láttak. Szerintem csak veszekedés forrása ilyeneket oviba/iskolába rakni.
2015. aug. 22. 22:16
 26/28 anonim ***** válasza:

25-ös; az nem számít, hogy esetleg szegény országokból jöttek, az sem ők nem a szegények azokból a szegény országokból, hanem a patkányok a süllyedő hajókról; azok, akikre és a pénzükre a legnagyobb szükség ott lenne, ahonnan jöttek.

Jól megvan ez tervezve.

Nem szabad elbagatellizálni, hogy nem tudnak ezt vagy nem ismerik azt. NEM SZÁMÍT. Az egyetlen dolog, ami számít, hogy ne nyomakodjanak oda, ahol semmi keresnivalójuk, se -egyelőre- egyedül, se -a sajnálatunkra építve- gyerekekkel.

A vándorlók gyerekeinek -ha egyáltalán valami szaros egyezmény miatt kell- tessék külön iskolaépületet adni, és tanítsák a saját gyerekeiket, a saját nyelvükön, arra, amire hagyományosan szokták, vagy nem. Minket az ne érdekeljen, csa a hátteret biztosítsuk hozzá. Ha nincs köztük olyan, aki képes lenne a tanításra, adjon a nagykövetségük, vagy a csoportjuk, máshonnan Európából küldjön. Pénzük van rá, ahogy látszik.

Aki nem tudja elvinni más iskolába az ilyen gyereket, tanítsa otthon, vagy többen fogjanak össze, és tartsák együtt otthon a gyerekeiket.

2015. aug. 23. 00:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Én eddig azt hittem, hogy a kérdés valami kósza (ál)hír kapcsán merült fel.

De ma döbbenten hallottam Hoffmann Rózsa mondatati: "Szeptembertől a népvándorlásból következő kihívásokkal is szembe kell nézni. Meg kell oldani azoknak a gyerekeknek az oktatását-nevelését, akik rövidebb-hosszabb ideig itt maradnak, ez integráltan, a magyar gyerekekkel együtt történik majd."

[link]

Mégis hogyan képzelik? Sajnálom szerencsétlen gyerekeket, mert ők még nem tehetnek semmiről, de mindenféle egészségügyi szűrések, nyelvismeret nélkül mit lehet velük kezdeni? Én bizony nagyon nem örülnék annak, ha a tranzit zónából jönének-mennének ide-oda ezek az emberek, akikről semmit nem tudni.

Egyébként a gyerekeim csoportjába jártak/járnak arab kisgyerekek, de az ő családjuk évek óta itt van, próbálnak beilleszkedni, tiszták. Velük senkinek nem volt semmi baja.

2015. aug. 27. 22:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Jó lenne tisztázni a gyerek fogalmát.

Mert gyerek a 17-18 éves fiatalember is. Mint a fele a népvándorlásban mutatottaknak. Akiknek már saját otthonhagyott családja is lehet. Pont ők hiányoznak a középiskolákból.

Nem engedném iskolába a gyerekem, levizsgázhat otthonról is magántanulóként.

2015. aug. 28. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!