Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE I. Baross utcai klinika...

A SOTE I. Baross utcai klinikai tényleg ennyire gáz? Ha van lehetőségem, menjek máshová inkább?

Figyelt kérdés
Eddig csak negatív dolgokat olvastam róla, tényleg ennyire gáz? A csecsemősök bunkók, nem segítenek, minden koszban úszik, a dokik gázok, gyerekorvos elvileg van de nincs... nem túl bíztató kilátások.

2015. júl. 9. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem egyszer mutottek ott, nem volt gaz. Volt ott efy vetelesem is. Egy doktor no volt es ultra bunko volt, elso gyerekem lett volna. Ez nekem rossz elmeny, de alapjaban ez a legnagyobb noi klinika. Nem hiszem, hogy ennyire gaz lenne es nem utolso sorban van pic naluk. Ha jo az orvosod, nem hiszem, hogy valtani kellene...
2015. júl. 9. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vészes. Engem egyszer műtöttek és ott is szült. Az orvosom jó volt, választott. Nagyon jó volt a szüleszno, ügyeletes. A csecsemősök mindenho nem Kedvesek, kivéve magánkorhaz. Nem koszos. Azt a pár napot ki lehet bírni.
2015. júl. 9. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz. A túlterheltség miatt terjedt el, hogy milyen " rossz" kórház. Ha nem úgy mész oda, mintha szállodába mennél, akkor nem lesz csalódás. Én ott szültem, es 2. Babánk úton van. Megint ott fogok szülni, mert az orvosok többsége lelkiismeretes, szakmailag is jók. Ugyanez a helyzet a szülésznőkkel. A csecsemősök ( is) nagyon leterheltek, de ha segítséget kérsz, akkor adnak. Takarítani is takarítanak rendesen.
2015. júl. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!