Más is érezte úgy, hogy végtelenül hosszúak a napok a babával?
2 hónapos a lányom és eljutottunk oda amikor már sokat van ébren. Egyszerűen úgy érzem elfogytam. Énekelgetek, bohóckodunk, hasalás, kontrasztkártya minden ami csak eszembe jut és alig telik az idő. Csak úgy lerakva nincs el, igényli a "szórakoztatást" de ugye még túl sok mindent nem tudok csinálni vele. Gondolom (remélem) jobb lesz amikor már megfogja a tárgyakat, forogni kezd, de jelenleg úgy érzem sose jutunk el odáig, vánszorognak a napok. Délután másfél óra séta.
Éjjel se tudom korán letenni addigra beüt a hasfájás, jön az órákig tartó ordítás.
Más is érezte így?
Szívesen fogadok ötleteket mivel lehetne elfoglalni.
Hat akkor menjetek ki tobbet setalni, ha akkor alszik. Nincs ertelme bent szenvedni. Kovesd a babad igenyeit, tudom, hogy most ugy tunik, hogy neki semmi nem eleg, semmi nem jo, de annyira pici meg. Ha nincs erod kimenni, akkor megoldas lehet talan az is, ha bent tologatod babakocsiban. Az en gyerekem peldaul 1,5 eves koraig meg este is ugy aludt el, hogy bent tologattam, aztan atettem a kisagyba. De elmult ez is.
Amugy nem biztos, unatkozik, hanem az is lehet, hogy sok neki az adott inger, amit kap. De oszinten szolva isten tudja milyen okbol csinalja ezt, mindegy is szerintem, viszont ha talalsz valamit, amitol megnyugszik, akkor legyen az.
Ha seta, akkor az.
Amugy ha nappal keveset alszik, az lehet az oka annak, hogy este nehezen es keson alszik el. Minel faradtabb, annal nehezebb, meg ha nem is logikus is.
#41! Én nem írtam, hogy a te hibád, csak mivel az enyém szinte ugyanez, azt gondolom, nem a problémára keresel megoldást. A cél az alvás lenne, nem az új játék, mert az a baja, hogy álmos, csak nem tud aludni. Legalábbis az enyém nem sír, hanem üvölt olyankor. Próbálnék én neki mutatni bármilyen játékot...
Jó hír, hogy nekünk kezd javulni az alvás annyiban, hogy néha már sikerül kicsit úgy, hogy elég, ha fekszem mellette, nem ébred üvöltve 2 percenként. Persze, nekem van annyi előnyöm, hogy szoptatok és abba alszik bele, de eddig ordított, ha kivettem a cicit a szájából, mostmár beletörődik, csak néha csekkolja, hogy ott vagyok-e.A következő lépés az lenne, ha át tudnám rakni az ágyába, hogy tudjak is valamit csinálni, mert azzal nem vagyok kisegítve, hogy ott őrzöm az álmát, de attól azért még nagyon messze vagyunk. Tudom, rajtad ez nem segít, de egy kis biztatás, hátha, ahogy az idegrendszere fejlődik, a tiéd is jobban alszik majd. Tegnap találkoztam egy anyukával, az ő kisfia is olyan nyughatatlan sajtkukac volt, mint az enyém és ugyanígy nem aludt. Most 10hónapos (az enyém 4)és azt mondta, mintha elvágták volna, gyönyörűen alszik tankönyv szerint, de ha kimarad, mert nem álmos, akkor se ordít helyette, pedig arra számított.)
Próbálom figyelni az ébrenléti időt és a jeleket, de egyszerűen nem akarja hogy altassam. Többször neki szoktam futni, hogy ne fáradjon túl, de ha esélytelen mert annyire felhergeli magát és sír akkor felfüggesztem aztán próbálom később.
Egyébként 2 hete nem volt gond, álmos lett felvettem elringattam 5 perc aludt... egy ment kb 4 napig azóta ha csak ringatáshoz megpróbálom elfektetni a karomban már sír. De ilyen fulladásig... pedig az a pár nap de jó is volt 😅
#45! Ja, ilyen pár napos beetetés nálunk is szokott lenni, de már nem dőlök be neki. Szerintem csak azért csinálják, nehogy megszabaduljunk tőlük 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!