Első babának miket célszerű vásárolni? Mik a "viral" babaholmik most?
Kicsit bőség zavara helyzet van nálam, az az igazság. :D
Szeretnék olyan babaholmikat, amik szépek, jó minőségűek. Mindenből van olyan, ami épp felkapott, érdekelne, babás berkekben jelenleg mik ezek, melyek azok a termékek, amikre mindenki esküszik? Pl. mint az Artipoppe hordozók, Stokke TrippTrapp, mindenféle kategória, termékcsoport érdekelne.
Köszönöm a segítségeteket, szép hétvégét! :)
Elektromos koromreszelo jo cucc, de lassu. Kb 4 honapos korig tudtam en hasznalni, onnantol kezdve annyit tekergett, forgott, sirdogalt a kisfiam kozben, hogy koromolloval 20 masodperc alatt levagtam inkabb. Ez a reszelovel legalabb 5 perc, de ha tokeletes munkat akarsz, lehet 10 is.
Szoval vegyel ollot is.
Te nem arra voltál kíváncsiak hogy ezek milyenek és tényleg hasznosak e, hanem hogy elújságold, hogy nektek ezekre is telik. Hidd el, több mindenkinek telne rá, mint gondolod (ahogy nekünk is), de pl én több okból nem vettem ilyeneket. Az egyik, hogy feleslegesnek tartottam addig, amíg nem láttam mit igényel a kislányom. Mivel nem volt el máshol mint kézben, így a pihenőszék tök felesleges volt. Hordozóból amikor aktuális lett 3at kibéreltem és amelyik a legjobban bejött, legpraktikusabb, legkényelmesebb volt, azt vettem meg. Itt többen mondták a Liliputit, nekem pont az jött be a legkevésbé. Szóval te is megveheted a nagyon viral Artipoppe-t, aztán lehet hogy nem is lesz kényelmes neked.
A hozzáállásodból az jön le, hogy neked az a legfontosabb hogy minél drágább cuccot vehess a babának, és minden másra süket vagy.
Ugyan, hagyjátok.
Rongyrazos maca, valószínűleg a férje pénzéből koltekezik és itt dicsekszik
Az ilyeneket hagyni kell, hagy élje ki magát oszt ennyi
A listáról kihagytál egy pár tök felesleges, de nagyon "viral" cuccot:
Nem akármilyen fehér zaj kell, csak a puha vidra plüss a jó, ami fehér zajt játszik.
Popsitörlő melegítőre is szükséged lesz, ne már hogy hideg legyen a popójának a törlőkendő...
A pelenka kukát se hagyd ki, különben hordhatsz ki minden kakis pelust egyenként a büdi nagy kukába.
Rágómaki és Sofie zsiráf nélkül a fogzást tuti nem élitek túl.
Játék az csak Little Dutch legyen, hogy egy tematikájú és színben is harmonizáló legyen az összes.
A porszívós orrszívó a proliknak van, neked nosiboo kell.
Csakis a Bibs natúr kaucsuk cumi lehet neked jó, és a Bibs üveg cumisüveg, szintén natúr kaucsuk cumifejjel.
Remélem tudtam segíteni. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!