Melyik bababoltban, vagy márkától lehet letisztultabb, egyszerűbb termékeket vásárolni?
Sziasztok!
Őszre várjuk a kisbabánkat, és lassan szeretnék elkezdeni neki vásárolgatni. Viszont hozzánk leginkább ez a visszafogott, letisztultabb stílus passzol. Színekben a bézs, szürke, old rose, vagy a pasztell árnyalatok. A különböző Disney mintás, kiscicás, kiskacsás és egyéb cuki mintás ruhákat inkább kerülném, ha lehet.
Játékokból is inkább olyat vennék az elején, ami illik a babaszobába, nem a zöld, citromsárga, piros színekben pompázó csodákat.
Játékokból is inkább olyat vennék az elején, ami illik a babaszobába, nem a zöld, citromsárga, piros színekben pompázó csodákat.
Az első játékok célja a figyelem felkeltése, nem pedig az, hogy neked tetsző legyen.
Egyet értek leszàmítva azt, hogy a dekor jàtèkokon felül, amit valóban használ a kicsi, annak színesnek vagy kontrasztosnak kell legyen.
Ezzel fejlődik.
HM
Zara
Mamas& Pappas
Amúgy most pont a Pepcoban is visszafogott színek vannak.
Mamas and papas
A visszafogott szinekjjel is fejlődik a baba, nyugi
Köszönöm az értelmes válaszokat, szétnézek akkor az általatok írt helyeken, bár a Zarát már betámadtam párszor. A H und M-et én személy szerint annyira nem szeretem, de lehet adok neki egy esélyt babaruha téren.
Őszintén szólva nem igazán érdekel XY celebéknél hogy néz ki a gyerekszoba, vagy milyen ruhában van a gyerek. Megvan a saját stílusunk, tökéletesen képes vagyok eldönteni, hogy mit szeretnék felvenni/megvenni anélkül, hogy azt bárki reklámozná, posztolná.
Távol állnak tőlünk a harsány, ilyen-olyan mintás dolgok. Egyelőre elég sokáig én fogom öltöztetni, és amíg lehet, megteszek mindent, hogy ne kerüljön a gardróbjába egyetlen Micimackós, Jégvarázsos vagy Minnie egeres ruha sem. Nyilván ezt az örökkévalóságig nem tudom kivédeni, de amíg lehet, addig megpróbálom. :) És reménykedek abban, hogy ragad rá majd egy kis jó ízlés és magától is azokat a dolgokat választja majd, amiket én is választanék.
Nem hinném, hogy a gyereknek az igényei elhanyagolva lennének azért, mert nem egy hupilila, ezer műanyag mütyürrel felszerelt körforgó lesz a kiságyán, hanem egy rózsaszín-fehér... Vagy mert a bodyja sima rózsaszín lesz, nem pedig száz apró Mickey egér fej lesz rajta.
Biztosan van olyan játék is, ami felkelti a figyelmét, de mégsem kapnak tőle a szülők fejfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!