Melyik bababoltban, vagy márkától lehet letisztultabb, egyszerűbb termékeket vásárolni?
Sziasztok!
Őszre várjuk a kisbabánkat, és lassan szeretnék elkezdeni neki vásárolgatni. Viszont hozzánk leginkább ez a visszafogott, letisztultabb stílus passzol. Színekben a bézs, szürke, old rose, vagy a pasztell árnyalatok. A különböző Disney mintás, kiscicás, kiskacsás és egyéb cuki mintás ruhákat inkább kerülném, ha lehet.
Játékokból is inkább olyat vennék az elején, ami illik a babaszobába, nem a zöld, citromsárga, piros színekben pompázó csodákat.
Egy újszülöttnek nincs játék igénye. A szülőt igényli. A szülő meg majd eldönti, hogy milyen játékot akar neki venni. A zenélő körforgó zenel is, forog is, a gyerek figyelni fog ra akkor is, ha nem rikító színű. Amúgy meg nem lesz 7/24ben A gyerekszobába zárva, tehát rengeteg színt fog látni maga körül, max nem a gyerekszobában.
Úgy csináld kérdező, ahogy neked jó.
Had ne magyarázkodjak már ismeretleneknek, hogy mitől vagyok elfoglalt és mikor. Ha nem tetszik a kérdés, lehet tovább görgetni és máshová válaszolni! Jaaa, hogy valahol azért jó levezetni a frusztrációt, ha már otthon nem megy?! Bocsi, de az viszont nem az én gondom.
Szörnyű belegondolni, hogy az ilyenek milyen példát mutathatnak otthon. De mégis a mi pasztell körforgónk a legnagyobb bajuk. :D
Kedves kérdező, nekem is feláll a szőr a hátamon a gyerek mintás cuccoktol, a tömeg h&m mickey egeres rongyoktol a hányinger kap el, minden gyerek abba flangal, ölik egymást a fb csoportokban az anyukák érte...
A little people nagyon klassz egyedi, nem tucat darabokat gyárt.
A mamaroo-s voltam 😁
Nem kérdeztétek, de azért személyeskedtek folyamatosan. Érdekes felfogás, mit ne mondjak. :)
Mindegy igazából, amiket javasoltak, elmentettem és majd nézelődöm, rendelgetek folyamatosan. Aki meg feszültséget levezetni jött, remélem majd jobbat alszik ma már! :)
Ha azt mondod, nem akarsz harsány játékot, szerintem kb senki nem reagál.
De az, hogy a játéknak illeni kell a babaszobához... Ha leteszed a kicsit a két szőnyegre, hidd el, nem azt fogja nagyon örömmel fogadni, amelyiket te meg akarod venni.
A könyveit kiviszi majd a nappaliba, és visszazavarod, mert nem illik a kanapéhoz?
Ruhát, bútort simán vehetsz a saját igényed szerint, de a játékban jó lenne, ha nem az lenne az elsődleges, mi mutat jól a tapéta mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!